Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem leszek szerelmes mert korán lefekszem velük?
Volt egy nagy szerelmem 4evig, 3honap után feküdtem le vele.
Egy éve szakítottunk, rá fel évvel összejöttem valakivel, elég korán lefeküdtem vele.
Megszerettem, de nem szerelem.
5honapig voltunk együtt.
Most megint van valaki , harmadik talin lefeküdtem vele , ot is kezdem szeretni. De nem olyan szerelmesen..
Lehet ez az oka?
24L
Attól nem leszel szerelmes, hogy dugsz fűvel-fával egy hosszú kapcsolat után. Inkább nem vagy túl rajta nem?
32/f
A probléma a tudati szinted fejlettségével van. Azt gondolod, hogy a testiség által tudsz érzelmeket kiváltani a másikból, s mint adu-ász, hamar bedobod, hogy ezzel csalogass elő érzéseket a férfiból. Vagy csak rákaptál az ízére és szereted cibálni a frászt. Nem rossz dolog a nemi élet, sőt csodálatos, de ez a történet csúcsa. Hamar bedobni olyan, mintha először építenél tetőszerkezetet a háznak, aztán alapoznál, avagy a Mount Everesten 8848 m-en kezdenél és onnan már csak lefelé tudsz menni. Ezért halnak meg idő előtt a kapcsolatok, ahol kezdésnek bedobják a szexet. Megvolt a kéj, kielégülés, s már nincs miért ott maradni, hogy felfedezd a másik valódi lényét.
Számomra értéket veszíti egy nő, ha hamar, nulla vagy minimális ismeretség mellett fekszik le valakivel. Számomra a szex szent és egyben mocskosan jó dolog, de csak azzal, akivel már régebb óta, komolyabb ismeretség után történik meg komoly kapcsolatban. Fordítva ülsz a lovon.
"Ezért halnak meg idő előtt a kapcsolatok, ahol kezdésnek bedobják a szexet. Megvolt a kéj, kielégülés, s már nincs miért ott maradni, hogy felfedezd a másik valódi lényét."
Téged csupán a szex jövőbeni lehetősége motivál arra, hogy belemenj/benne maradj egy kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!