Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennél ha visszamehetnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha visszamehetnél az időbe úgy 25 évet?

Figyelt kérdés
Mit tennél másképpen? és mit tennél másképpen ha 23 évet mennél vissza?

2018. szept. 13. 18:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
8 evet mennek vissza. Reszveny, bitcoinbol bevasarolnek nem volna sok penzem, de akkori arakon egy par tizezer forint is milliardokat erne most
2018. szept. 13. 19:14
 12/29 anonim ***** válasza:
Akkor én még lifteztem.
2018. szept. 13. 19:17
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
20 vagyok lassan. Ha vissza megyek 25 évet, akkor fejen csapom anyámat és apámat, hogy ne szülessek meg. De ha én nem születek meg, ki csapja fejen a szüleim? 🤔
2018. szept. 13. 19:21
 14/29 próbálokkedveslenni ***** válasza:
71%

Elkezdem az ovit. Még mindig ovis vagyok.

Egyébként ha visszamehetnék középiskola elejére a jelenlegi tudásommal, akkor megd_gom azokat a csajokat, akikre volt lehetőségem, csak akkor még "jajj hát szerelemből jó szexelni" típus voltam.

Amennyiben egyetemista koromra mehetnék vissza, akkor nem szakítok az akkori párommal. Ezt az egy döntést bántam meg úgy igazából életem során. Akkor ott elengedtem egy olyan lányt, akit nem szabadott volna.

2018. szept. 13. 19:23
 15/29 anonim ***** válasza:
62%
Nem az járna a fejemben,hogy csak a mának akarok élni,nem akarok komoly kapcsolatot,van még rengeteg időm..
2018. szept. 13. 19:26
 16/29 anonim ***** válasza:
67%
Lebeszélném a szüleimet a gyerekvállalásról :(
2018. szept. 13. 19:32
 17/29 anonim ***** válasza:
22 vagyok, úgyhogy annyit nem mennék vissza :D De egyelőre nem változtatnék semmin, nagyon tudatosan építettem az életemet mindig is. Végzős vagyok egyetemen, jövőre költözök külföldre, megvolt tiniként a bulizós-kiélős korszakom is, rengeteget utazgatok, mindig megtalálom a módját, hogy megszerezzem, amit akarok(persze tisztességes módon). Jól tudok spórolni is, okosan költöm a pénzt. Eddig sínen megy minden. A következő 22 évre a tervem az, hogy elhelyezkedek a szakmámban, külföldön fogok élni, és kint legyen majd párkapcsolatom is, aztán gyerekek. És anyagi jólét mindenkor. Remélem ezek teljesülni is fognak.
2018. szept. 13. 19:38
 18/29 anonim ***** válasza:
Semmi. Nem változtatnék meg semmit. Az út a fontos, nem a cél. Kellett minden negatív és pozitív élmény ahhoz, hogy ma az lehessek, aki vagyok.
2018. szept. 13. 19:58
 19/29 anonim ***** válasza:
Nagycsoportos óvodásként smaciznék a babaházban.
2018. szept. 13. 20:09
 20/29 anonim ***** válasza:
Sokkal tökösebb, önállóbb lennék, mint voltam akkor voltam.
2018. szept. 13. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!