Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak ha 6 év és 2 gyerek után mást szeretek?
Akik gratuláltak azoknak köszönöm, nem kicsit féltem elé állni.De sikerült.
Lehet hogy elnyomom magamban de ha bármikor bármi történne is, ott van az hogy én/mi megpróbáltam/tuk helyre hozni.
# 21
Mintha csak én mondtam volna.. Így lehet tiszta szívvel túl lenni ezen. Amit a 20-as írt is benne van a pakliban, bennem is megfogalmazódott, hogy nem biztos, hogy ez megoldja a problémát.
- Mondjuk nem simerjük részletesen a helyzeted meg az érzéseiteket, szóval így csak 2 oldalról lehet vizsgálgatni a helyzetet. Lehet ez egy hullámvölgy is és buta fellángolás, meg persze lehet hogy már egy jelzés hogy ennek már itt vége. MAjd kiderül.
Én is ezért nem léptem ki a kapcsolatomból, pedig még nem vagyok sem házas, sem gyerekes. De van olyna jó a kapcsolatom és a párom, plusz a bele fektetett 6 év (nálunk is), hogy így sem hagynám ott egyhamar. Idővel kiderül, hogy ha rajta vagytok, hogy helyrehozhtaó-e.
ÉS én abban hiszek, hogy ha volt részedről szerelem a férjed iránt, akkor bármikor újra fellobbanhat a dolog. Ezt szokták mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!