Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért találom taszítónak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találom taszítónak a szerelemet?

Figyelt kérdés

Már egy ideje foglalkoztat a kérdés, de eddig úgy voltam vele, hogy még változhat.

A helyzet az, hogy ha valaki elkezd komolyabb érzelmeket táplálni irántam, egyből menekülőre fogom a dolgot és elkezdek elzárkózni előle, egészen addig amíg meg nem szűnik vele a kapcsolatom.Ha valaki a szerelmi életemről kérdez, kínosan/feszélyezve érzem magam és kerülöm a témát.

A barátaim és ismerőseim mindig ledöbbennek, amikor megtudják, hogy még nem voltam szerelmes senkibe és sokszor tovább erőltetik a dolgot mondván, hogy csak nem akarom elárulni.

De valamiért tényleg visszataszítónak találom az egészet, ami furcsa számomra, mert a szexualitás igen is érdekel.

Ennek mi lehet az oka?

Csak normális válaszokat szeretnék!!

25L

2018. szept. 9. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Egyszer majd nálad is beüt a ménkű, és mihelyst megesik, meglátod, nevetni fogsz majd az egykori önmagadon. Ez az egész csak azért van, mert még nem élted meg azt a fajta szerelmet, amit az ember a gyomrában érez és teljesen felforgatja az életét.
2018. szept. 9. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:

A kérdésedben benne van a válaszod: mert nem voltál még szerelmes.

Ha lesz egy olyan pasi aki iránt megdobban a szíved onnantól kezdve számodra se lesz taszító ez az érzés.

A szex érdekel, vagy gyakorlod is?

Ezt csak azért kérdezem,hogy általában azért akivel szexelünk ahhoz vonzódunk is. Legalább vonzódunk, ami persze nem mindig azonos a szerelemmel. De ha már vonzódást éreztél a szerelemre is képes leszel.

2018. szept. 9. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom valami önismereti dolog lehet ezért vagy inkább zárkózott. Nem fogadod el magad, nem érzed szerethetőnek vagy félsz felvállalni az érzéseid. De ne aggódj ha szerelmes leszel (de nem leszel mert ilyen kisugárzással taszítod) ez teljesen megváltozik. Ott már nem tudsz tudatosan dönteni, felejtsd el a józan észt. Az élet legnagyobb ajándéka a kölcsönös szerelem.
2018. szept. 9. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Bár én is így lennék, nem szenvednék annyit... :DD
2018. szept. 9. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
szerelem jó dolog éld meg
2018. szept. 9. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
6%

Taszítónak találni a szerelmet...nehéz de bölcs törekvés.

Énszerintem ugyanazért, amiért én: mert egy funkciótlan baromság, ami csak rombolni tud, építeni nem. Eredetileg annyi csak a szerepe, hogy elősegítse a szaporodást, de a popkultúra és a média imádja lányregényekkel, dalokkal, meg sok cukormázzal bevont szarral megideologizálni, és az élet értelmének feltüntetni.

Egyvalamire jó a szerelem: az időd és az erőforrásaid elpocsékolására. Másra nem.

2018. szept. 9. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert elég értelmes vagy ahhoz, hogy felfogd: a szerelem egy kártékony dolog, és csak veszteséget termel

Csak negatívumot lehet elmondani róla, és persze elgondolkodni hogy vajon miért ilyen negatív a megítélése

Ennek ellenére sok naiv idióta mindig újabb és újabb kapcsolatokba fog bele, azt képzeli, hogy létezik a filmekben meg romantikus könyvekben olvasott Nagy Szerelem, és eljön a Nagy Ő, aztán ásó-kapa-nagyharang...Egy francokat...

Na ők azok akik aztán idejönnek összetört szívvel vernyogni, hogy mekkora szemét volt az a pasi/csaj

Hát kis komám, mindezt megspórolhattad volna

Lehet engem is lepontozni a társfüggő autistáknak, szeretem látni hogy igazam van, beismerni úgyse fogjátok még saját magatoknak se, mert az ugye derogál

2019. szept. 20. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!