Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kezdjek ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben,aki nagyon zárkózott.Én 40 eves vagyok Ő 30.Mindkettőnknek családja van.2 éve ismerjük egymást.Mindennap beszélünk cheten vagy telefonon.Első pillanattol kezdve azt mondogatjuk hogy csak barátok vagyunk.Én töbször próbáltam menekűlni.Megszakítani ezt ami köztünk van.Ő nem enged el.Igaz valójában én sem tudok.Azt kérdeztem tőle miért nem enged el.A válasza tömör és rövid volt.

"Mert szinte te vagy az egyetlen biztospont az életemen,mert ha barmi van rád mindíg számíthatok.Plusz kedvellek is nagyon."

Én szerelmes lettem ebbe a pasiba.Ne ítéljetek el.Segítségért fordúltam ide.

Sikeres üzletember.Fiziológilag nincs rám szüksége sem lelki szemetesladára sem.

Ne minősítsetek le mert nem ismeritek a hatteremet.Adjatok tanacsot,mert ebbe bele örlődöm.Foggalmamsincs mit jelentek enbek a férfinek.Csak annyit tudok biztosan,hogy nem enged el.

2018. szept. 9. 06:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Találkozás volt már? Ha nem akkor randizás többször és ott minden eldől
2018. szept. 9. 07:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Személyes talalkozó sok van.Olyankor sokat viccelődünk.Zavarban vagyunk feltöltődünk.Repül az idő,és egyszerüen szarnyalunk
2018. szept. 9. 08:14
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Akkor ne engedjétek el egymás kezét ritkán talál rá az ember a szerelemre. Hússzú távú kapcsolatot kívánok nektek.
2018. szept. 9. 08:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt gondolod Ő is szerelmes?
2018. szept. 9. 08:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Folyamatosan azt hajtogatja nekem,hogy csak mint barat szeret,es hogy nem néz rám nőként
2018. szept. 9. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
És mi van a hatvanas házaspasiddal, kérdező? 😂😂😂
2018. szept. 9. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta nem szeret téged csak mint barát, akkor valószínüleg úgy is gondolja. Ha el akarod felejteni, akkor kerüld el, mert nem lesz jó vége sajnos.
2018. szept. 11. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod elveszíteni a családodat, akkor ezzel le kell állnod. Hasonló helyzetben vagyok, csak én 22 éves vagyok, és teljesen belezúgtam a munkatársamba, miközben barátom van. A barátommal már egy ideje a szó szoros értelmében csak barátok vagyunk, de ennek ellenére fontos nekem, és nagyon nehéz elengedni. Én most még viszonylag "könnyen" válthatok, de neked elég komoly dolog forog kockán.
2018. okt. 1. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!