Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel?
Van egy férfi az életemben,aki nagyon zárkózott.Én 40 eves vagyok Ő 30.Mindkettőnknek családja van.2 éve ismerjük egymást.Mindennap beszélünk cheten vagy telefonon.Első pillanattol kezdve azt mondogatjuk hogy csak barátok vagyunk.Én töbször próbáltam menekűlni.Megszakítani ezt ami köztünk van.Ő nem enged el.Igaz valójában én sem tudok.Azt kérdeztem tőle miért nem enged el.A válasza tömör és rövid volt.
"Mert szinte te vagy az egyetlen biztospont az életemen,mert ha barmi van rád mindíg számíthatok.Plusz kedvellek is nagyon."
Én szerelmes lettem ebbe a pasiba.Ne ítéljetek el.Segítségért fordúltam ide.
Sikeres üzletember.Fiziológilag nincs rám szüksége sem lelki szemetesladára sem.
Ne minősítsetek le mert nem ismeritek a hatteremet.Adjatok tanacsot,mert ebbe bele örlődöm.Foggalmamsincs mit jelentek enbek a férfinek.Csak annyit tudok biztosan,hogy nem enged el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!