Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Most szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Most szerintetek meddig tart ez nála?

Figyelt kérdés

Lassan egy hete összekaptunk a párommal. Nem nagyon keresett a napokban majd közben megbeszéltuk a dolgokat telefonon mert messze lakunk egymástól.

Én azt gondoltam hogy szakítani akar velem mert hogy nem nagyon keresett... Meg távolságtarto volt.

Nekem már nagyon hiányzik, viszont ugyanezt nem látom rajta. Legalábbis nem mondja, hideg velem.

2018. aug. 28. 04:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Sztem csak besértődött .Várj pàrnapot ha nem keres én nem foglalkoznék vele.
2018. aug. 28. 05:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Talán itt lenne az ideje felnőni... mindkettőtöknek. Felnőtt párkapcsolatban nem engedhettek meg magatoknak ilyen luxust, hogy napokig duzzogtok meg nem beszéltek.
2018. aug. 28. 07:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát de én kommunikálnék... Nem én vagyok aki duzzog éppen ez az
2018. aug. 28. 08:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Te mit tettél azért, hogy rendeződjön köztetek a konfliktus? Panaszkodsz, hogy ő nem keresett téged. Te minden nap felhívtad? Egyáltalán, mivel bántottad meg?
2018. aug. 28. 09:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen Felhívtam kétszer is, mire a válasz hogy ő csak egyedül akar lenni. Elmondtam hogy sajnálom.

Húzós hónapom volt és generáltam a feszkot. Nem direkt de néha nekem is lehetnek gyengébb pillanatai.

2018. aug. 28. 09:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Azt gondold végig, hogy ez az ember mennyire áll melletted a bajban. A jó ég tudja, kivel mit csinál a távolban, amíg "meg van sértődve". (Apropó, ha felnőttek vagytok, nem lenne praktikusabb összeköltözni?) Jó eséllyel így fogja a többi problémátokat is kezelni. Biztos, hogy ezzel együtt tudsz majd élni?
2018. aug. 28. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell kellene besértődnie. Sztem az van hogy vagy gyerekes vagy nem is szeret téged csak ugy van veled mert kell akivel éjszakànként lefekszik .
2018. aug. 28. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó tanàcs :Felejsd el .Magadnak teszel szivességet .Ő meg csak had duzzogjon egyedül .
2018. aug. 28. 12:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Felejtsd el... komolyan modom :(

Ha már most így reagál... te egész életedben attól akarsz parázni, hogy "vajon ma megsértődik?", vagy lábujjhegyen mászkálsz, mert "ha így szólok hozzá, akkor hetekig csenddel tüntet?"

Remekül tönkre lehet menni benne.

2018. aug. 28. 15:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazatok van..
2018. aug. 28. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!