Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki, vagy csak bebeszélem magamnak?

Figyelt kérdés

Van egy férfi ismerősöm. Pár hete vettem észre, mennyire szép a szeme és azóta nem tudok másra gondolni.

Úgy kezdeném, hogy nagyon barátkozós tipus, szinte mindig beszélget valakivel.

Egyszer csak észrevettem, hogy úgy köszön el (munka után) a társaságtól, hogy sziasztok, majd a szemembe néz és mondja, hogy szia, jó pihit. Tegnap nagyon furcsa volt, észrevettem hogy néz, egymás szemébe néztünk pár pillanatig, de utána máshova néztem, majd vissza és még mindig nézett a szemembe, majd megint elnéztem, megint rá s még mindig nézett.. :) legszivesebben megcsókoltam volna.

Munka után meglátta, hogy megyek ki és megvárt, beszélgettünk pár szót, de amúgy kettesben nem nagyon szoktunk (még).

De ha tetszenék neki, akkor miért nem csinál valamit? Irna facebookon vagy nem tudom.

Egyébkeént a képeimet szokta lájkolni és hozzászól szinte mindig valamit :)

2018. aug. 25. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem lepsz te?
2018. aug. 25. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:

lebukott :)

80%-hogy motyog valami magában miután eljössz XD

2018. aug. 25. 21:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Mert nem merek, olyan bizonytalan vagyok.

Tegnap mielőtt felszállt a buszra, olyan sokáig néztük egymást, integetett még egy utolsót :)

2. Válaszoló: bocsi talán késő van már, de nem értem, mit akarsz "mondani".

2018. aug. 25. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:

azt, hogy mikor becsukódik a buszajtó akkor ennyit hallanál:

"ahh, de kéne egy röpke örökkévalóság ezzel a nővel..talán el bírna viselni "

2018. aug. 25. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondta már neked valaki, hogy borzasztóan infantilis vagy?
2018. aug. 25. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele többet hátha akkor elhívna valahivá. De ha nem, max megkérdezed hogy inna -e veled egy kávét. Ez meg nem sok. Max ha nem jönnél be neki akkor barátkozós találka néven.
2018. aug. 25. 23:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Közben egyre biztosabb vagyok benne, hogy tetszem neki. Igy nem néz akárkire az tuti :) egyre többet próbál ő is beszélgetni. Ha a munkatársammal beszélgetek, látom hogy ő is figyel, néha hozzászól. De izgi :)
2018. aug. 27. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot!
2018. aug. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!