Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kár volt mondanom egy vallásos csajnak aki tetszik, hogy ha leszokik a cigiről akkor cserébe mindig megyek misére?
Figyelt kérdés
2018. aug. 25. 20:30
11/18 A kérdező kommentje:
Lehet nekem is inkább rá kéne szoknom aztán előbb pusztulnék el.
2018. aug. 25. 20:40
12/18 anonim válasza:
Vagy keresel olyan lányt, aki nem vallásos, és nem is cigizik. Problem solved.
13/18 A kérdező kommentje:
Valamilyen függőség kell, mert józanul nem lehet kibírni sajnos. Egy ideje próbálok minden ilyen dologtól eltávolodni, de csak szarabbul érzem magam a rideg valóságban.
2018. aug. 25. 20:44
14/18 anonim válasza:
De most miért kenődtél el ennyire? Sztem biztosan hatott rá, amit mondtál. Főleg, ha vallásos. Le fogja tenni a cigit, és ebben nagy szereped lesz neked is. Ez biztos.
15/18 anonim válasza:
Nem tudom hogy, de itt a gyk-n a kérdések többsége valahogy mindig átfordul nyavajgásba, meg önsajnáltatásba.
16/18 A kérdező kommentje:
Ha van Isten ha nincs, én imádkozom érte, legfeljebb feleslegesen, úgyis olyan rövid az élet, sokmindent nem vesztek.
2018. aug. 25. 20:53
17/18 anonim válasza:
Szerintem az ilyen zsarolásnak, játszmázásnak semmi értelme. Ő is felnőtt, el tudja dönteni, hogy mit akar. Neked ezt tiszteletben kell tartanod! Ha nem tetszik, akkor nem őt keresed, azaz ő nem az a rendes lány, aki a fejedben él
Sajnálom 🙁
18/18 anonim válasza:
16 *én imádkozom érte
Inkább ne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!