Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vannak együtt szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak együtt szép, csinos nők kövér/csúnya férfiakkal?

Figyelt kérdés
A haveri társaságban több példát is szoktam látni erre. És ezek a pasik egy kivételével nem is gazdagok. Miért vannak velük mégis csinos szép nők akik sokkal jobbat is találhatnának?
2018. aug. 25. 09:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Képzeld el, jópár olyan barátnőm van, aki baromi csinos, szép, jó csaj, mégis ratyi pasikkal akadnak mindig össze, akik rondák, csórók, drogoznak/buliznak, mert nem hiszik el magukról, hogy szépek és jobbat érdemelnének. Nem kapnak gyakran bókokat, pont azért, mert sok pasi úgy van vele, hogy “jaj biztos mindenki bókol nekik ezerrel, én nem állok be a sorba” és a vége az, hogy átmennek önbizalomhiányosba. Nyilván nem minden szép lányra értem, csak azokra, akik ronda pasikkal vannak.

2018. aug. 25. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!