Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért becéz "kislánynak, kicsimnek", ha van barátnője?
3+ Gondolom azért, hogy ne hogy összekeverjen mással a nagy háttértolongásba :DD
Nem véletlenül nem viselem a beceneveket:DD
Beetlejuice folyamatosan "babe"-nek nevezte Lydiát a rajzfilmváltozatban, noha össze nem jöttek sose.
Gagyi szófordulat, elég ellenszenves dolog amúgy. Babushka!
Ezt már csak te tudhatod, na meg ő. Nekem is van pasim, még is Babám-nak hívom az egyik férfi kollégámat. Olyan aranyos. De nem akarok tőle semmit. A másikat meg ka-ke kicsinyítő képzővel illetem. Szeretem mint barátot.
Olyan elhidegült, torz a mai világ, nem.lehet kimutatni a szimpátiát vsak úgy, hogy ne értenék azt félre. Vagy csak játékosan flörtölni, hogy ne legyen olyan unalmas a meló.
Aki meg akar kettyinteni az nem áll meg a becézésnél.
Én nem hagynám, hogy egy foglalt férfi így hívjon, szórakozzon a barátnőjével. Egy, nem vagyok kislány, kettő, a kicsim kifejezést a párunknak mondjuk, nem a kollegináknak.
Én meg kiscölöpek, vagy kis lécnek hívnám, és rákacsintanék, ha megint ezt csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!