Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért becéz "kislánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért becéz "kislánynak, kicsimnek", ha van barátnője?

Figyelt kérdés
Egyik munkatársam szokott így becézni néha, de közben barátnője van, akivel együtt élnek. Egyszer rákérdeztem, miért nevez így, azt mondta, ne haragudjanak érte, barátokat mondja. De hozzátette, hogyha zavar, akkor mindig igy fog hívni, és kacsintott. Mások előtt sosem nevez így egyébként, csak négyszemközt. Pasik, jelent ez valamit nálatok, vagy tényleg baráti is lehet?
2018. aug. 24. 21:59
 1/9 A kérdező kommentje:
* barátilag
2018. aug. 24. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha kislánynak szólít, nem tekint nőként rád, degradál, ami ráadásul még bunkó is.
2018. aug. 24. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Engem hívott igy az exem:)
2018. aug. 24. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
mert meg akarja kefélni a csúnyádat és ahogy elnézem meg is fogja
2018. aug. 24. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

3+ Gondolom azért, hogy ne hogy összekeverjen mással a nagy háttértolongásba :DD

Nem véletlenül nem viselem a beceneveket:DD

2018. aug. 24. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
4 Szerintem ha a csajnak esze van, nem fogja.
2018. aug. 24. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Beetlejuice folyamatosan "babe"-nek nevezte Lydiát a rajzfilmváltozatban, noha össze nem jöttek sose.

Gagyi szófordulat, elég ellenszenves dolog amúgy. Babushka!

2018. aug. 24. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt már csak te tudhatod, na meg ő. Nekem is van pasim, még is Babám-nak hívom az egyik férfi kollégámat. Olyan aranyos. De nem akarok tőle semmit. A másikat meg ka-ke kicsinyítő képzővel illetem. Szeretem mint barátot.

Olyan elhidegült, torz a mai világ, nem.lehet kimutatni a szimpátiát vsak úgy, hogy ne értenék azt félre. Vagy csak játékosan flörtölni, hogy ne legyen olyan unalmas a meló.

Aki meg akar kettyinteni az nem áll meg a becézésnél.

2018. aug. 27. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:
47%

Én nem hagynám, hogy egy foglalt férfi így hívjon, szórakozzon a barátnőjével. Egy, nem vagyok kislány, kettő, a kicsim kifejezést a párunknak mondjuk, nem a kollegináknak.

Én meg kiscölöpek, vagy kis lécnek hívnám, és rákacsintanék, ha megint ezt csinálná.

2018. aug. 27. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!