Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan érdekeltem vagy csak le akart fektetni?
A megérzések általában nem csalnak. Ha úgy érzed, hogy nem vett elég komolyan, nem volt megbízható, akkor valószínűleg jól érezted. Ezzel a hozzáállással nem is lenne baj úgy alap esetben, de ha te komolyabbra vágysz, akkor jobb ha biztosra mész.
Amúgy az extra hozzászólásoddal csak rontottál a dolgon. Nem tudom, miért hinnéd el ezt a szöveget valakinek, aki Tinderen ismerkedik. Lehet, hogy a Tinder is van olyan jó felület ismerkedésre, mint bármi más, de azért gyanús, ha valaki ott próbálkozik.
Nő vagyok, de ha most beleképzelném magam egy pasi helyébe aki komolyat akar egy csajtól nem viselkedem így.
Egyrészt nekem már furcsa hogy ha komolyabb dologról akartál beszélni lerázott. Persze van olyan is hogy az embernek éppen nincsen kedve nagy filozofálgatásokhoz, de azt is megh lehet mondani hogy most épp fáradt vagy/nincs kedved erről-arról beszélni stb.
Az hogy régebben sok barátnőjét megcsalta....szintén nem jó kezdet. Ellenben az hogy valaki mondjuk sosem csalt meg senkit nem garancia hogy nem is fog. És az hogy az eddigieket meg mind megcsalta az sem biztosíték hogy téged megcsalna. És azt azért lássuk be hogy emberek vagyunk, hibázunk és változunk. Ez is benne van.
Egy szó mint száz, én azt gondolom ha te nem érzed azt hogy ebből komolyabb is lehetne (márpedig ha ő komolyan annyira vágyna rád szerintem még próbálkozna)akkor felesleges erőltetni.
Megpróbálhatod de könnyen lehet hogy pofára esel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!