Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok?
Figyelt kérdés
35 éves férfi, aki nagyon jó anyagi háttérrel rendelkezik,egyedülálló, komoly,igazi társ, megbízható, családot szeretne. 5 évig együtt éltünk, eljegyzett, imád még mindig, odaadó, de nen tudnék már vele lefeküdni, mert nem kívánom, viszont szeretem, mert ritka lelkitársi kapcsolat van köztünk, és tudom, hogy a világon a legjobb apa lenne, ha születne gyermekünk.Vagy 41 éves férfi, szintén jó anyagi körülményékkel,a világon a legjobb szerető, az ágyban hibátlan. De van egy kislánya, és nemrég vált el. A gyerek miatt nincs magánéletünk, és az exasszony miatt sem. Viszont odáig vagyok a férfiért, de neki a munka is és a gyerek is előbb van a ranglistán. Megjegyzem, nem az anyagiak dominálnak nálam, mert van pénzem, és jó munkahelyen.2018. aug. 22. 09:05
11/13 anonim válasza:
Nem minden a Punci.... Azt bárhol talál te szerencsétlen
12/13 anonim válasza:
"Miért kezdesz gyermekes emberrel, ha irtózol a gyerekektől?"
Miért gondolod, hogy irtózik a gyerekektől? Semmi ilyesmit nem írt, csak azt, hogy kevesli a kettesben töltött időt. Ehhez nem kell irtózni semmilyen gyerektől.
13/13 anonim válasza:
Egyiket sem választanám.
Tovább lépnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!