Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Brigitta szeret engem?
Figyelt kérdés
Lehetnek még érzelmei irántam. Kifelé azt mutatom, hogy milyen kemény vagyok és, hogy minden oké legbelül kétségbeesett vagyok és elkeseredett. Szeretném őt visszakapni de ő most mással van. Teljesen bénult állapotban vagyok. Lépnék de nem lehet. Mit lehet a jó döntés? Én úgy érzem, hogy akkor tudnék újra boldog és teljes ember lenni ha a közelemben lenne. Minden nap elmondanám neki többször is, hogy mennyire szeretem, de sajnos bénultság és tehetlenség van.2018. aug. 19. 22:18
11/13 anonim válasza:
Mondj le rola .Az sem lenne jobb sztem hogy később rájön hogy téged szeret de akkorra te màr talàlni fogsz màst .Ne várj rà mert lekésel az igazirol.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem Tibor vagyok, Tamás vagyok.
2018. aug. 20. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!