Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy ukrán férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy ukrán férfi, milyenek a szerelemben?

Figyelt kérdés

Ő sokkal komolyabb az átlagnál, több nyelven beszél, csak nem tudom, hogy mennyire ragaszkodnak az elveikhez.

Pl. párkapcsolatot csak saját nemzetiségűvel kezdenek, mert hallottam már ilyet más esetben.

Mivel beszél magyarul, így jókat beszélgettünk többször is.

Nem tudom, hogy tetszem-e neki egyáltalán, mert érzem, hogy kedvel, meg hogy olyan szépen néz rám, de ennyi.

2018. aug. 17. 03:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted ugye?

Azt kérdezed, hogy milyenek az ukrán férfiak... mintha erre létezne válasz. Mintha gyárban készülnének tök egyformára, így meg lehet kérdezni, hogy milyenek a Samsung telók, az LG hűtők, és az Ukrán férfiak.

Ugye érzed, hogy emberekről, egyéniségekről beszélünk, minden ukrán férfi más. Vannak közöttük okosak, és buták, hűségesek és csalfák, alkeszek és abszcinensek.

Most mégis, mi honnan a dnyetropetrovszkból tudjuk, hogy te milyen pasast fogtál ki, ha az egyetlen azonosítója, hogy ukrán???

2018. aug. 17. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!