Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudjam hazudik-e?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hazudik-e?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyunk együtt a barátommal. Volt egy kb 2 éves kapcsolata, együtt éltek a lánnyal, a barátom részéről nagyon romantikusan viszonyulás volt, vele tervezte a jövőt, de a csaj dobta, mondván többé nem szerelmes, megfojtja őt a barátom a túl sok szerelmével. Összetört, kb az öngyilkosságra gondolt, 1 évig még próbálta életben tartani a kapcsolatot, mindaddig ameddig meg nem ismert engem.

Tudtam, mennyire összetört, ezért nem terveztem semmit, de sokat beszélgettünk, és kiderült, hogy nagyon passzolunk. Amint elkezdett érzelmeket táplálni irántam, a csaj visszaszerzését hanyagolta, mi pedig összejöttünk. Az elején megigertem neki, hogy össze fogom rakni, mellettem össze fogja szedni magát, és meglátja, hogy boldog lesz. Az első 4 hónapban nagyon nehezen ment neki a nyitás, de tudtam, hogy megéri, idővel elkezdett kötődni, kezdte visszanyerni a törés előtti állapotát, azt mondta, sokkal jobb vagyok, mint a volt barátnője, elkezdett becézni. Éreztem, hogy részéről kicsit menekülés voltam, de azt is, hogy kezd egyre jobban érezni. Majd egyszer csak ráirt az exére, de véleménye szerint nem a hiány miatt, hanem érdekelte, hogy felvették e egyetemre. Akkor én is összetörtem, pedig várható volt, hogy még nem tette túl magát teljesen rajta. Volt egy kis szünet, de felkeresett, hogy úgy érzi, most már végleg lezárta (letörölte, az összes cuccot, ami még tőle volt kidobott) majd akkor kezdett elmélyülni a kapcsolatunk, amikor engem ért a sok külvilágtól kapott rossz, rengeteg szenvedést kellett átélnem, és ő mindvégig ott volt, segitett, támogatott. Azt mondta, még senkit sem szeretett jobban, mint engem. Megismerkedtem a szüleivel. Nagyon féltett, nagyon félt attól, hogy megbánt, hogy elveszit, és szinte bármit megtett azért, hogy vele maradjak. Azt mondta, már jól van, hogy velem a legboldogabb. Persze én folyamatosan piszkáltam, hogy még gondol-e az exére, de nem is akart róla beszélni, magától soha nem hozta fel, amikor én hisztiztem, akkor azt mondta, hogy már eszébe sem jut.

Elkezdtük tervezni a közös jövőt, hogy majd együtt festjük ki a lakást, ő élete végéig velem akar maradni. Kételkedtem, de ő mindig besértődött, amikor nem hittem el, hogy ő tényleg boldog velem, és már nem fáj neki semmi.

Azonban valami még mindig idegesitett valami, nem hittem el, hogy ez az idill valós, úgyhogy provokáltam tovább, hogy az exével biztosan sokkal romantikusabb volt, szerelmesebb volt, mire összevesztünk, és kibökte, hogy még nem felejtette el azt a fájdalmat, amit okozott, ezért idő kell hogy feltöltődjenek az érzelmei és teljes egészében tudjon szeretni, de nem gondol a csajra, csupán meg akar gyógyulni. Itt kiakadtam, hiszen azt mondta, már boldog és nem fáj neki semmi. Illetve arról is szó volt, hogy mennyire hazug embernek érzi magát, mert megigerte az exének, hogy soha nem fogja elhagyni, és mégis elhagyta, de ez csupán elvi kérdés, nem kötődik az exe személyéhez. Szerintem igenis, és hiába tagadja... eddig is mindent tagadott, majd a végén kiderült, hogy nekem van igazam mindig. Mindenki, amikor szerelmes volt tett igereteket, és azt hitte ez örök szerelem, de jött a szétválás, és megtanultunk újra egyedül élni, majd másba szerelmesek lenni. Engem nem zavar, kinek mit igertem anno. Őt pedig igen, és még szar embernek is érzi magát. Akkor hogy lehet hogy nem kötődik a csajhoz?

25/L

2018. aug. 16. 21:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

Nem igazan ertelek. Mit akarsz elerni ezzel az allando piszkalassal? Hogy elege legyen, elhagyjon, es te azt mondhasd, hogy "tudtam, vegig tudtam, hogy a masikat szereti!" Ezt?

Mert ha nem ezt, akkor ne cseszegesd allandoan, hanem csak szeresd, legyel vele boldog, amig megteheted. Semmi se tart orokke, es ilyen emberi erzelmekre nincs garancia. De amig csak szereted, es elvezed a vele letet, addig biztos jobban erzi o is magat veled, es nagyobb az esely ra, hogy egyutt maradtok.

Ne tedd tonkre azt, amit elvezhetnel is.

2018. aug. 16. 21:40
 2/16 A kérdező kommentje:
De hogy legyek boldog, ha az exét jobban szerette, jobban kötődött hozzá?
2018. aug. 16. 21:42
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha ő nem is, te teszel róla, hogy emlékezzen a csajra.

Miért mind hozod fel? Azt akarod, hogy elfelejtse, te meg folyton emlékezteted rá. Lehet eszébe se jutna, főleg mikor veled van aztán tőled is azt kapja.

Ez nem segítség, se neki, de neked sem, ha azt akarod,hogy teljesen a tied legyen.

Én is nagyon szerettem az exem. Nem vagyok büszke rá, de úgy jöttem össze a mostani párommal-már4 éve együtt- hogy nem tettem túl teljesen magam rajta. Első nagy láv volt, néha eszembe jutott, bántott, hogy hasonlóan egyoldali vége lett.

És pont az segített elfelejtenem, hogy a párom elterelte a figyelmem. Csináltunk ezt azt, kimutatta mennyire szeret én meg rájöttem, hogy sokkal szerencsésebb vagyok vele mint az előzővel. Idáig eljutott a te párod is. Most miért rontod el azzal,hogy folyton az eszébe hozod?

Ha ilyen érzelmes, nem hülyeségből mondja,hogy te jobb vagy és téged szeret. Az egész jó kapcsolatod elrontod ezzel.

Ha engem is folyton kérdezgetne meg vádaskodna a párom a régiről, napi szinten rá gondolnék és nem tudtam volna túltenni magam rajta.

Pont ezzel taszitod el magadtól, ahelyett, hogy megmutatnád milyen jó vagy valójában és kizárnád a múltat a jelenben levő életevből.

2018. aug. 16. 21:50
 4/16 anonim ***** válasza:

De hogy legyek boldog, ha az exét jobban szerette, jobban kötődött hozzá?

Talan hasznald egy kicsit az agyad! Hiaba szerette az exet jobban (amit ketlek, max mashogy), a lenyeg az, hogy az ex az ex, nincsenek egyutt, es a srac az veled van, neked mondja, hogy szeret, es veled tervezi a jovojet. A csaj pedig boldogan eli az eletet valaki massal, es eszebe se jut visszavadaszni a parodat. En ertem, hogy raeshet egy repulo cseszealj a parod fejere, es ettol meghalhat akar holnap is, de talan egy normalis ember nem vergodik olyan dolgok miatt, amik meg nem tortentek meg, de megtortenhetnek. Egyszeruen engedd el a problemat, probalj meg boldog lenni, vergodni raersz akkor is, ha lesz ra okod.

2018. aug. 16. 22:06
 5/16 anonim ***** válasza:

Jól olvasom ki a soraiból, hogy szeretnéd ha ugyanúgy szeretne mint a másik lányt?

Ha igen akkor baj van,mert egy ember se szeret ugyanúgy kétszer viszont az irántad érzett szerelme semmivel sem kisebb értékű mint a másik lány iránti csak más.

Viszont igaza van az előttem íróknak,ha azt szeretnéd, hogy elfelejtse a másik lányt akkor ne hozd fel újra és újra.A kapcsolatotoknak se tesz mindenkinek van múltja,neked is volt már másik szerelmed aki pofira ejtett, hogy esne ha folyamatosan felemlegetne?

2018. aug. 16. 22:08
 6/16 anonim ***** válasza:

Bizhatsz benne. Szeret teged. Amit leirtal,az alapjan biztosan latszik. A reakciojibol es a viselkedesebol .

Ne hozd fel neki tobbet az exet,mert tonkreteszed a kapcsolatotokat.

N/35

2018. aug. 16. 22:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát, kihaltak belőle bizonyos részek, ezt ő is bevallotta, de hogy folyamatosan javul. Ezt mondta már X ideje is, javul, javul, javul, egyre több és kicsit belefáradok, hogy nincs meg az egyensúly az érzelmeink között. Hogy ő nagyon akarja, hogy meglegyen. És kicsit sértődött, hogy nem érem be ennyivel. Persze, hogy nem.
2018. aug. 16. 22:24
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, értem az álláspontot. De nem az lenne az egészséges kapcsolat, ha mindkét fél ugyanannyit ad bele érzelmileg?
2018. aug. 16. 22:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem miért hozod fel neki a multat...
2018. aug. 16. 23:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de ez külső szemmel kritikán aluli. Tudtad mit vállalsz (itt megjegyzem szerinted az emberek hány %-át nem érte vmi nagyobb szerelmi trauma, olvass itt pár posztot, mert van itt pár lelki sérült a válaszokból ítélve és rájössz ha esetleg elhagyod bele ütközhetsz pár olyan kaliberű pasiba aki fele ennyire becsül és hajtogathatod az exét.) Egyáltalán mit akarsz elérni? Milyen válasszal nyugszol meg? Az sem tetszik ha azt mondja nincs túl rajta az sem ha azt mondja túl van rajta. Nap mint nap emlékezteted élete egyik kidarcára. Te aki megköveteli a szeretet...te aki annyira szereted és tiszteld?! Hagyd őt úgy szeretni ahogy akar... És akkor talán lesz ebből kapcsolat. Ha tovább csinálod ezt amit sztem nincs olyan pasi a földön aki ezt hosszú távon fogja viselni. Ezen gondolkozz el. A múlt elmúlt te vagy a jelen... Még.
2018. aug. 16. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!