Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet egy ilyen kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Egy visszahúzódóbb 20as elején járó fiú, és egy 20as évei végén járó lány között, aki pont a fiú ellentéte. Jól ki jönnek mint barátok, de a fiuban nincs se együttérzés, elég tapasztalatlan a lányok terén, és nem mutatja ki az erzéseit, vagy elnyomja, vagy lehet nem érdekli semmi, és nincsennek is érzelmei. A lánynak vannak céljai, mindent poénra vesz, magabiztos, ezért a fiú nem mer kezdeményezni nála.

Ez tényleg csak barátság maradhat?

2018. aug. 16. 16:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akkor ez hosszútávon nem fog működni :/ köszi a válaszokat, ment a zöld
2018. aug. 16. 17:27
 12/21 anonim ***** válasza:

*nem lehet fel húzni, nem ideges, mindig nyugodt legyen akármi. Sose sír, csak a szomorúság látszik rajta, nem gyűlöl senkit, de akibe bele szeret azt tényleg szereti. Nem enged senkit magához közel, akikkel jóban van azt hiszik mintha jól ismernék, közben csak pont annyit mutatott magából hogy el higgyék hogy ismerik.

Ez egy nagyon mély érzésű emberke.

2018. aug. 16. 17:30
 13/21 anonim ***** válasza:
12. "Mély érzésű ember" mert érzéketlen?
2018. aug. 16. 17:49
 14/21 anonim ***** válasza:

13 Ez nem érzéketlenség.

Tudod kik az érzéketlenek?

Akik képtelenek egy elesettebb személy helyzetébe beleképzelni magukat, vagy azok akik gondolkdás nélkül áttudnak gyalogolni másokon amikor az érdekük úgy kívánja.

Vagy azok akik sportot űznek a náluk szegényebb emberek lenézéséből.

Ez egy mélyérzésű ember, simán meglehet tudni a leírásból.

2018. aug. 16. 17:52
 15/21 anonim ***** válasza:
13 Egyáltalán a szavak jelentésével képben vagy? Tisztában vagy vele?
2018. aug. 16. 17:53
 16/21 anonim ***** válasza:
2018. aug. 16. 17:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Kapcsolat ,ezek között?
2018. aug. 16. 18:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Eleve rossz szavakat linkelgettek, de ne zavarjon.

A kérdező nem érzéketlen, hanem qrva zárkózott.

Egyébként nekem volt/van ilyen barátom. Mámár a pszichopátia határára tettem, de kiderült, hogy beül nagyon is vannak érzései, csak kívülsőrl ez nem látszik.

Az empátia is tanulható, sőt, csúnyán szólva el is játszható. HA én eljtászom veled, hopyg együtt érzek, akkor már nem tartasz érzéketlennek.

Szóval ne keverjük már könyörgöm az extra zárkózottságot az érzéketlenséggel. Érzéketlen akkor vagyok, ha a te nyomorod egyáltalán nem is érdekel, cak az enyém, mert mondjuk a bevásrálásom is fontosabb, mint hogy veled mi van.

Kérdezőre térve:

Alapvetően ilyen 2 szemályiség ki is egészítheto AKÁR egymást, de nem a ti esetetekben.. Mert te nagyon határozatlan- és a kommentedből ítélve- nagyon befolyásolható, önbizalomhiányos vagy.

Egy dominás fél sokszor köt ki egy alárendelő ember mellet (gyakrabban, mint pl 2 domináns személy, mert ott is garantált a bukás), de a totál végletek sem működnek.

Szóval egy picit kéne csak összeszedni magad, annyira, hogy ne totál ellentéttől beszéljünk, hanem arról, hogy adott tulajdonségaitokkal kiegészítitek egmyást. Ez az ami működik. Az ellentét az nem sokáig.

2018. aug. 16. 19:50
 19/21 anonim ***** válasza:
U.I: Megjegyzem valószínűleg pont ezért is tetszett meg a lány. Mert azokat a tulajdonásogkat emelted ki, amilyen belül te is akarsz lenni (határozott, célokkal teli, humoros, laza, magabiztos) . Ezzel nincs gond, mert tudat alatt mind azokat a tulajdonságokat keressük a másikban, amilyenekre belül mi is vágyunk.
2018. aug. 16. 19:54
 20/21 A kérdező kommentje:

Nah ez szép volt. Az utolsó kommentelőnek külön köszönöm. Végre utat mutattàl. Nem értettem miért jön be ez a nő annyira, de most már értem. De ebből csak úgy tudnák ki mászni ha meg szakítanàk vele minden kapcsolatot, mert most más lányra se tudok gondolni.

Amit meg írtatok hogy zárkózott, az csak nemrég alakult ki, mivel sok barátom volt, csak kezdtem el tolni őket, és ők is kezdtek hanyagolni mert aki meg ismer egy idő után rá jön pl hogy nem tudok vele tisztán örülni, vagy szomorkodni...

Kb 2 éve kezdődött, és ez idő alatt kezdtem kevesebbnek gondolni magam, és nem is érdekelt egy nő sem. De hogy most meg ismertem ezt a nőt kezdem jobb szemmel látni a világot.

Kérdés hogy meddig fog tartani. Talán amég be nem vallom neki hogy szeretem,vagy amég teljesen el nem vesztem a barátságot is?

2018. aug. 16. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!