Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás után lehet ebből még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

I am Nephilim kérdése:

Szakítás után lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy tegnap szakított velem a barátom 2 év 7 hónap után,de úgy a semmiből. Vasárnap még haza utazott velem és ott is aludt minden rendben volt. Aztán reggel ugyanúgy mint mindig rengeteg puszival simogatással ébresztett, aztán amikor elköszöntünk elpityeregtem magam hogy mennyire hiányozni fog többször is visszafordult, hogy megcsókolgasson és becézgetett,végül elment. Én csak később vettem észre de a pólóját is kikeszítette nekem és itt hagyta. Aztán kB. 1 óra múlva kapok egy üzenetet tőle, hogy szakítani akar velem. 3indok miatt: 1. Elköltöztem egy másik városba és nagy a távolság, mert ő még messzebb megy tovább tanulni. 2. Szabadságot akar. Mert szerinte úgy éltünk mint a házasok pedig közel sem. 3. Megismertem egy másik lányt a munkahelyén és vele beszélgetett mostanában. Ami fura mert most ott voltam vele 1 hetet és sose láttam hogy írogatott volna. Mindig velem foglalkozott. Aztán teljesen letiltott mindenhonnan, a kapcsolatot sem tudom tartani vele, csak a családtagjaival akik nagyon szeretnék engem. És azt mondta nekik, hogy már nem bírta tovább és belefáradt a dolgokba. De nekem ezt sose mondta, hogy valami baj van vagy valami nem tetszett neki. Soha. Mert ha mondta volna most nem lennénk itt, megtudtuk volna beszélni. De azt mondta az anyjának hogy ezt már nem lehetett volna megoldani. Pedig igen, ha nem magába tartogat volna. Este Az anyukája elment elé a buszra hogy beszél picit a fiával, de nem érkezett meg az utolsó busszal sem és sehogy se lehetett elérni. Aztán éjszaka idegenek hozták haza, mert annyira berúgott. Szerintetek lesz ebből még valami? Mert rettentően szeretem és amikor mondtam neki hogy Tudom, hogy szeretsz. Nem tagadta le hanem inkább terelte a dolgot. Nem tudom mi történt abban az egy órában de rettentően félek hogy elvesztem. Ő a mindenem. És még pénteken, szombaton írta nekem a szerelmes üzeneteket, hogy mennyire szeret meg hogy imád. Kérlek segítsetek, tudom hosszú lett, de nagyon kétségbe vagyok esve. Sírok megállás nélkül, hányingerem van, nem bírok enni. Mit gondoltok erről? Együtt leszünk még valaha? *amúgy ha tudta hogy szakítani akár velem, akkor miért hagyta itt a pólóját?

2018. aug. 14. 10:46
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

*meg ismert egy lányt

19/L, 18/F

2018. aug. 14. 10:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Egyelőre nem lehet ebből sokminden.

1) üzenetben szakitott, ő ezt eltervezte, azért is hagyta ott a pólót, hogy a saját lelkiismeretét megnyugtassa, hogy kaptál egy búcsúajándékot ozt isten hirével.

2) fiatalok vagytok, neki szabadság kell. Engedd e, tombolja ki magát

3) kavar egy csajjal, ezek után te tudsz benne bizni?

29n

2018. aug. 14. 11:00
 3/13 anonim ***** válasza:

Amúgy üzenetben sakitani nagyon aljas és gyerekes. (1-es voltam). Eljátszotta neked, hogy igy jó meg úgy jó, de közben már a lelépésén dolgozott. No comment, gyáva volt megmondani az arcodba.

(1-es vagyok)

2018. aug. 14. 11:02
 4/13 A kérdező kommentje:

Ezen én is kiakadtam, de azt mondta azért üzenetben szakított, mert nem akarta látni ahogy összeroppanok.

De mi van ha még azt akarja hogy találkozzunk, vissza vigyem neki a pólóját. (a kedvenc pólója)

Én nagyon szeretem és tudom hogy ő is, egyszerűen nem akarom elhinni ami történt egy óra alatt. Nem hiszem hogy lenne valakije. Sose láttam senkivel se beszélgetni. Aztán kitudja.

2018. aug. 14. 11:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Valahogy pár nap múlva kérek tőle egy találkozót, hogy legalább magyarázza meg a dolgot. Ha nem tudjuk megbeszélni.
2018. aug. 14. 11:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Nehogy már te kússz utána. Majd szépen jöjjön ő, ha kell neki a pólója.

Azért nem akart látni összetörni, mert nem akart szembenézni vele. Igen, fájdalmat okozni másnak nem szép dolog, de rettentő gyáva, hogy nem mer kiállni és vállalni a következményeket.

Egyelőre hagyd őt szerintem.

29n

2018. aug. 14. 11:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem lesz ebből már normális kapcsolat. Esetleg majd felajánlja, hogy kötöttségek nélkül töltsetek együtt egy-egy éjszakát.
2018. aug. 14. 11:20
 8/13 A kérdező kommentje:
De hogy tud ilyen gyorsan túl tenni ezen a kapcsolaton? Majdnem 3 év. Egy hete még azt mondta hogy augusztus végén tetoválás akár velem és nem én ajánlottam fel. Mindegyikünknek a másik volt az első mindenben.
2018. aug. 14. 11:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyilván nem egy nap alatt döntött így, valószínűleg jó ideje érlelődött benne a gondolat.
2018. aug. 14. 11:51
 10/13 A kérdező kommentje:
De semmit sem mutatott ki. Ugyanúgy foglalkozott velem. Szeretgetett. Elöző héten valamikor éjszaka sírtam és bújtam hozzá, hogy a távolság nem akadály ha szeretjük egymást, mire azt mondta hogy ne is gondolkozzak ezen, mert kifogunk tartani,majd elmondta mennyire szeret.
2018. aug. 14. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!