Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy fullos nővel milyen érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fullos nővel milyen érzés szexelni van különbség?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nagyobb élvezetet nyújt egy fullos bombázó mint egy leharcolt krumplis zsák?
2018. aug. 10. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon érzéki vagy... Amúgy mindenki számára más a bombázó, nyílván jobb érzés egy számodra rendkívül vonzó nővel szexelni, mint olyan valakivel aki egyáltalán nem is tetszik.
2018. aug. 10. 16:36
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Leharcolt krumpliszsákkal még nem voltam, de átlagos nővel, aki lelkes volt, és rendesen átadta magát az élvezeteknek, így orgazmus sorozatokat mutatott, olyannal voltam.

Meg bombázóval is, aki nagyon nagy értéknek hitte magát, ezért elég passzív volt, akit ki kell szolgálnia egy MENŐ igazi FÉÉÉRRRFIII-nek.

Előbbivel volt nagyobb élvezet, a bombázóval is jó volt, de uncsi, és sablonos, plusz ő nem is tudta annyira élvezni, mert nála az afrodiziákumot a belső értékek jelentették (slusszkulcs, pénztárca, stb).

2018. aug. 10. 16:37
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Nyilván egy számodra nem vonzó nő, nem izgat fel, így nem is lesz olyan jó vele a szex, mint egy olyan nővel, akire ha ránézel is áll a cerka.

De egy leharcolt nő is lehet vadmacska, és egy bombázó is egy fadarab.

Tehát a kérdésed csak nézőpont kérdése.

2018. aug. 10. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Én itt olvastam, hogy a jó nőnek csak feküdnie kell, semmi extra szart nem kell csinálnia, nem kell "lelkesnek" meg "bevállalósnak" lennie. Azóta jó nő akarok lenni.
2018. aug. 10. 16:44
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha a kérdés kiirója, és a krumplis szsák között kell választani, én férfiként inkább az utóbbit választanám:D
2018. aug. 10. 16:54
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
Ha nagyon jó az alakja, akkor nehezebb visszatartani, így nehezebb vadulni.
2018. aug. 10. 16:59
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező tanuld meg, hogy beszédiből ismertetszik meg az ember. Hiába vagy te a mai szóhasználattal élve fullos, ha kinyitod a szádat, és például egy ilyen kérdést kiirsz, akkor csak saját magadat mutatod meg, hogy a külcsiny mögöttt milyen végtelenül egyszerű ember vagy.

Aztán tudod idővel az ember megöregszik, te is fogsz, mint mindenki, aztán sosem tudhatod, hogy az általad lekrumpliszsákos másik nő, nem volt-e nálad 100x különb, nem csak külsőleg, hanem belsőleg is.

2018. aug. 10. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
A kumpis zsák még mindig jobb, mint a homokos zsák vagy a cementes zsák.
2018. aug. 10. 17:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondom, megszereztem A szexi hímet, akire vágytam, komolyan, mintha a képzeletemből lépett volna elő. Semmi. Nevetni tudtam volna az ágyban, de nem akartam bántani, amúgy meg én krumplis zsák vagyok. Azóta tudom, hogy a csomagolás nem minden.
2018. aug. 10. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, milyen számodra egy fullos bombázó és milyen egy krumplis zsák?
2018. aug. 10. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!