Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 4éve hiányzik, nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4éve hiányzik, nem tudom elfelejteni. Ez már beteges?

Figyelt kérdés
Ő volt az egyetlen férfi akivel sosem voltunk együtt mégis lefeküdtem vele. Ő volt aki az első csókom adta még tini koromban.. minden szakításom után ő volt a vigaszom.. de az igazság az,hogy én mindig is belé voltam szerelemes.. már az első pillanattól kezdve, szerelem első látásra. Évekig hol találkozgattunk hol pedig eltűnt az életemből. Aztán lett egy párom akivel azóta is együtt vagyok, és kis időre rá neki is lett ő is vele van azóta. Eltelt 4év, de sokat gondoltam rá. Aztán nemrég beszéltünk. Elmondta hogy bánja h nem próbáltuk meg mert szerelmes volt belém.. mindketten szerelmesek voltunk.. Aztán megint eltűnt mert azt mondta jobb volt h nem beszéltünk mert így csak feljöttek az érzelmei.. most h megtudtam h ő is szerelemes volt csak még inkább fáj.. állandóan sírok.. borzasztóan szeretem őt. De sosem leszünk együtt.. a mostani párom is szeretem sosen hagynám el.. de amit érte érzek az 4év alatt sem múlt el hiába nem beszéltünk.. az egész életemet így kell leéljem? Sosem fog elmúlni?
2018. aug. 8. 09:20
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem beteges, de fennáll az esélye, hogy annyiszor elképzelted már, hogy milyen lenne vele, hogy már egy elképzelt embert szeretsz. Azzal meg soha, senki nem fog tudni versenyezni.
2018. aug. 8. 09:31
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Ha folyton hozzá menekülsz vissza, akkor sose fogsz megszabadulni tőle. Azt írod, hogy most is van párod. Szerintem inkább rá kéne koncentrálnod...
2018. aug. 8. 09:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Már nem menekülök vissza hozzá 4éve nem találkoztunk.
2018. aug. 8. 09:37
 4/10 A kérdező kommentje:
És soha életemben nem is fogom már látni. Ezt tudom és el is fogadtam. Mégis hiányzik..
2018. aug. 8. 09:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Idővel elhalványodnak az érzelmek, és csupán emlékekké válnak, hogy kinek mennyi idő kell változó. Az én életben is volt egy meghatározó lány akiért bármit megtettem volna, fülig bele voltam esve. Piszok jó támaszai voltunk egymásnak és az ágyban is cseszettül egy hullámhosszon voltunk. De a viszonylag nagy távolság miatt nem mertünk komolyabb kapcsolatba belevágni... Hogy mekkorra barmok voltunk, legalábbis én biztos. Nekem 3 év kellett hogy végre azt tudjam mondani, hogy jól vagyok végre kihevertem őt.
2018. aug. 8. 09:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Az emberi elme nagyon érdekes

Ha tudatosan mással kezdesz el foglalkozni, másra koncentrálsz, akkor hidd el, hogy ez háttérbe fog szorulni, de ha mindig erre gondols, akkor egyre csak erősödik... Ideje lezárni.

2018. aug. 8. 09:53
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
A gyengeség ősi román szokás
2018. aug. 8. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:

* most h megtudtam h ő is szerelemes volt csak még inkább fáj..

Ahelyett, hogy sirdogálná, inkábbb örülj neki. Egy szebb emlékkel több, amire majd idős korodban vissza tudsz tekinteni:) Az élet megy tovább, te is Ő is külön utakon, mindenki éli a kis életét.

Egy embertől mindent el lehet venni, lopni, csak egyet nem: az emlékeit. Meg léehet próbálnia a becstelenebbeknek, hogy hazugsággal próbálják másítani, de ezzel csak öngólt rúgnak, mert nem lehet.

100 szónak is egy a vége: felesleges sirdogálni, in kább mosolyogj, mert eltudod mondani, hogy neked volt ilyen az életedbe, míg mások ezerrel próbálják hajkurászni a szerelmet, még sem tudják meg soha, hogy milyen.

2018. aug. 8. 10:58
 9/10 anonim ***** válasza:
*sirdogálnál, több
2018. aug. 8. 10:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van.. :) lehet ennek így kellett történnie. Meg lehet amúgyse működött voonar a kapcsolatunk.. az a baj ezt nem tudom már meg. De lehet h jobb is így.. így legalább csak a jó emlékeim maradtak meg rola.
2018. aug. 8. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!