Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megkérném a kezét? Mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérném a kezét? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Jelenleg 4 hónapja a párom. Korábban nem voltam még szerelmes, legalább is azt hiszem mert egyik sem fogható ehhez ami most van. Előtte majd fél évig udvaroltam neki mire beadta a derekát, bár kölcsönös volt a vonzalom. Olyan mint a mágnes.

Régebben is ismertük egymást a gimnáziumból de ott soha se beszéltünk. Most lesznek közös útjaink, programjaink ami kitart úgy 2 hónapot. Zsúfolt hétjeink lesznek de legalább hamar eltellik a szülinapjáig. Addigra fél éve együtt volnánk. Korai lenne megkérjem a kezét? Még egy apróság, minél romantikusabbra szeretné fogni a dolgot, ti hogy csináltátok? Történetek érdekelnek.

23F

2018. aug. 4. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
4 hónap? Várj még azzal.
2018. aug. 4. 12:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Szeretnem fogni*
2018. aug. 4. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
24%

*heteink

*eltelik

ha szeretitek egymást? vajon miért ne?

2018. aug. 4. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
#Heteink. Igen,korai. A házasságot stabil alapokra kéne építeni,nem a rózsaszín ködös szerelemre,nem attól müködik egy kapcsolat hosszútávon. Fel kéne nöni kicsit agyilag.
2018. aug. 4. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi 8 hónapja voltunk együtt, mikor megkérte a kezem a férjem. 10 éve vagyunk házasok és a mai napig csodás a kapcsolatunk. 😊 Ha biztos vagy benne, nem kell évekig várni.
2018. aug. 4. 12:55
 6/7 peca1000 ***** válasza:
64%

Élj vele legalább 2 évig, mielőtt elveszed.

Rózsaszín ködből lehet a legnagyobbat koppanni.

2018. aug. 4. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:

A csaj helyében én elmenekülnék.

Komolytalan vagy, gerekfejjel gondolkodsz.

Exem is ugyanilyen volt, ő elvesz 3 hónap után. Mondom, mivan?! Aztán összeköltözés után félévvel már azt néztem, hová tudnék mielőbb lelépni tőle. :D

2018. aug. 7. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!