Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugyanúgy vonzódnátok hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyanúgy vonzódnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezt a kérdést valószínű,hogy felszínesnek fogjátok tartani,viszont én csak érdeklődni szeretnék efelől.

Nem kérek kioktató valaszokat,mint ahogy említettem,csak felteszem ezt a kérdést.:)

Szóval:

Ha a barátnőtökben mindig is szerettétek,hogy formás a teste,nőies,azonban valami okból kifolyólag hirtelen ezeket mind elvesztené(betegség-hízás,fogyás)ideiglenesen,ettől függetlenül Ti ugyanúgy,ugyanolyan mértékben vonzódnátok hozzá?

Ha igen,miért?Ha nem,akkor miért nem?

A normális válaszokat előre is köszönöm :)

2018. aug. 2. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert nem vagyok felszínes, nem csak a testét szeretem hanem őt egészében. Hiába cserélem le egy "ideálisabb" nőre, ha az már nem ő lesz. Érted?
2018. aug. 2. 08:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze,hogy értem.:)
2018. aug. 2. 08:32
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Valószínű igen.

De mindenképp segítenék neki abban, hogy visszanyerje azt az alakját.

2018. aug. 2. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj, hogy ezt nagyon nehéz megmondani. Tudod, nem mindegy, hogy milyen mértékű elhízásról van szó valamint milyen betegségről. Vannak olyan dolgok, amik rendesen kiakasztják az embert. Én még nem voltam ilyen helyzetben és nem tartom magam sz@r embernek, de szerintem lenne az a szintű elváltozás amitől már biztosan nem tudnék ugyanúgy vonzódni hozzá. De kitartani kitartanék, nem hagynám soha cserben azt akit szeretek. Viszont már nem lenne ugyanaz...
2018. aug. 2. 08:53
 5/6 próbálokkedveslenni ***** válasza:
92%

Ez összetett probléma.

Lustaság miatt elkezdett durván hízni és esze ágában sincs változtatni ezen? Valószínűleg szakítanék, mert nem egy hájas disznót akartam páromként. Ez van.

Felszedett pár kilót és már nem tökéletesek az idomai? Nem zavar.

Betegség miatt változott meg radikálisan a teste? Ez sem zavar. Persze ha meggyógyul, akkor bízom benne, hogy (önmaga miatt is) visszaállítjuk a változást.

Amiért pedig jöhetnek a lepontozások: a fentiek persze csak akkor vannak érvényben, ha szeretem az illetőt. Amennyiben csak laza kapcsolatunk van, akkor szakítás. Hisz érzelmileg nem sok közöm van a nőhöz. Szarügy mi? Nem. Ez a lényege a lenge kapcsolatoknak, hogy csak addig tart, amíg mindkét félnek jó.

2018. aug. 2. 09:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat ! :)
2018. aug. 2. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!