Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Annyira szerelmes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szerelmes vagyok, hogy minden nap sírok, hogy ez csak álom marad, bár még annak is szép, mi lehet ennek a vége? 😥

Figyelt kérdés

2018. aug. 1. 17:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nálad is esik az eső?
2018. aug. 1. 18:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Igazából az egyetlen pozitív érzés, egyetlen pozitív pont az életemben. Először zavart éreztem, de már nem érdekel. Nyomulni fogok, ahogy csak tudok, 😂 aztán úgy teszek, mint aki teljesen ártatlan..Xd Nyomulás- úgy értem nem fogok spórolni a jelekkel!
2018. aug. 1. 18:04
 13/21 anonim ***** válasza:

#9, Nem, tényleg azt akarom.

Nyomulj és kezdeményezz bátran, nehogy azért maradj le a boldogságról, mert nem tettél érte. :)

2018. aug. 1. 18:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Így van. A küldd a jeleket, de anélkül, hogy megaláznád magad és kész. Ennek be kell válnia, ha érdekled :)
2018. aug. 1. 18:23
 15/21 he84 ***** válasza:
Ha belém lenne valaki nagyon szerelmes, én örülnék neki, nem lökném el magamtól, megbeszélném vele a dolgot és mértékben pár dolgot engednék neki azzal kapcsolatban kompromisszumból. De ez csakis akkor érvényes, ha már valamennyire ismerem az illetőt, ha jól megvagyunk és ha legalább barátok vagyunk. Na meg hogyha a szerelmes fél egy rendes, őszinte ember.
2018. aug. 1. 19:27
 16/21 he84 ***** válasza:
Ja és ha az ember, akibe szerelmes vagy és ha nagyon nyomulsz rá, az abban az esetben nem jó és be kell fejezni, ha nem akarja! Persze azért legalább egy minimális kompromisszumot megbeszélhetnél vele, ha nem akarja, mint például néha ölelés és egy kis oldalra dőlés a vállára, amikor egymás mellett ültök. Ám ha nem nagyon megy, akkor enyhébben, ritkábban próbáld ezeket. De ha nagyon nem tetszene neki ez se, ha kifejezetten nemet mond, vagy ha nagyon elhúzódik, akkor hagyd.
2018. aug. 1. 19:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Kamu!

Ti mind elhiszitek ezt a hülyeséget?

2018. aug. 1. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Neked aztán növelni kéne az önbizalmadat.

Ide van pl ilyen önbizalomnövelős írva

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..

2018. aug. 1. 23:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Amúgy van még hal a tengerben; ne aggódj
2018. aug. 1. 23:06
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem kamu! :)
2018. aug. 5. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!