Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi lenne a reakciótok, ha srác aki elhívna titeket bulizni felajánlaná, hogy kifizeti az egész napotokat a munkában csak menjetek el vele?
Figyelt kérdés
Adott egy lány, aki mindig munkára hivatkozva bújik ki a közös programok alól. De nekem nagyon tetszik és elfogom hívni bulizni. Ti eljönnétek így?2018. aug. 1. 14:25
11/15 anonim válasza:
Nem esett még le hogy NEM AKAR VELEDMENNI?
12/15 anonim válasza:
Nem mennék. Azt a napot kifizetheted ugyan, viszont az utána következő ki tudja, hányat, amit munkakereséssel töltök, mert másnapra kirúgtak, azt fogadjunk, hogy nem tudod már finanszírozni :D
Egyébként meg ha annyira akarna, találna ő szabad estét neked. Nyilván nem akar, ezért mindig "dolgozik", "megy a hasa", "családi program van" és társaik. Vedd a lapot, ha érdekled, majd elhív ő.
13/15 anonim válasza:
Szimplán nem akar veled találkozni. Ha eddig nem esett le, akkor most itt az ideje.
14/15 anonim válasza:
Lehet hogy tényleg nem akar veled menni. Mivel nem vagyok a lány helyében nem ismerlek így nem fogadnám el az ajánlatod. A páromtól akit imádok elfogadnám pénz nélkül is.
15/15 anonim válasza:
Én is az ilyen helyzetekben mindig azt szoktam rávágni egyetem alatt, hogy “tanulnom kell”, hol ott nem kell. Akire akarok, arra bármikor szakítok idõt.
Csak nevetségessé teszed magad, ha így erõlteted a találkozást vele, miközben õ csak kifogásokat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!