Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az emberek akik együtt vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek akik együtt vannak miért szeretnek kezen fogva sétálni? Mi értelme van? Mi célt szolgál?

Figyelt kérdés

Lássa mkndeki hogy ők egy pár? Vagy ennyire mániákusan nem bírják ki egymás közelsége nélkül? Egyszerűen nem értem

Én világ életemben gyuloltem úgy sétálni akivel együtt voltam hogy kezen fogva mert korlátoz idegesit akadályoz a szabad mozgasomban

Nem éreztem késztetést hogy most akkor mániákusan fogjam a kezet

Van meg valaki aki nem szeret kezen fogva sétálgatni ? Hozza kell tenni nem vagyok ritmikus alkat sem

N

#séta #romcsiba
2018. júl. 29. 23:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
44%
Egyébként nagyjából annyi a lényeg hogy demózzák a külvilág felé hogy ők bizony egy boldog pár akik egymással kupakolnak.
2018. júl. 30. 00:30
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ahol én sétáltam a lánnyal, ott egy ember se volt, mert a természetben voltunk. Az is demózás volt szerinted?

2018. júl. 30. 00:33
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
A parom eleg zarkozott tipus szivugyekben, nem olelget nyilvanosan, plane nem puszil meg masok elott, nem igenyli nagyon otthon sem h nyaljuk-faljuk egymast, de mindig fogja a kezem ha setalunk es ejjel is ugy alszunk. Neki abban van benne az az intimitas, amivel erzi es erezteti h összetartozunk. Nekem pedig maga a biztonsag ha fogja a kezem. Semmilyen celt nem szolgal. Egyseg van.
2018. júl. 30. 00:34
 14/30 anonim ***** válasza:
9%

12 - akkor tegyük fel hogy az összetartozást és az egységet jelképezi. De fogadjunk ha ott a természetben jött volna szembe veletek egy medve egyből elengedted volna és a saját bőrödet mented :D

Képmutatás az egész bizony mondom néktek.

2018. júl. 30. 00:49
 15/30 anonim ***** válasza:
15%
Nem mondom hogy nincsenek kivételek de manapság általánosságban 4 évente cserélik le az emberek a párjukat és úgy dobják el egymást mint egy rongyot miközben egy életben 7-10 párkapcsolatuk van minimum és emellett még monogámnak is vallják magukat. De ez már más téma. A lényeg hogy egység van meg összetartozás.
2018. júl. 30. 00:59
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Belőled csak a frusztráció beszélsz. De nem haragszom rád. Tudom, hogy mélyen legbelül te is arra vágysz, hogy valaki szeressen.

2018. júl. 30. 01:00
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Igen de attól még igazam van :D
2018. júl. 30. 01:08
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

"Dexter Clarke nevű felhasználó válasza:

Ahol én sétáltam a lánnyal, ott egy ember se volt, mert a természetben voltunk. Az is demózás volt szerinted?"

Azért nyugtass meg, hogy haza már nem egyedül mentél...

2018. júl. 30. 05:28
 19/30 anonim ***** válasza:
76%
Mert egyszerűen csak jó érzés.
2018. júl. 30. 07:04
 20/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Akkor biztos bennem van a hiba , hogy én nem érzek benne semmi jot ha kezen fogva setalok azzal akivel együtt vagyok

Gyerek koromban is utaltam , felnőttként végképp nem viselem el

2018. júl. 30. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!