Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek akik együtt vannak miért szeretnek kezen fogva sétálni? Mi értelme van? Mi célt szolgál?
Lássa mkndeki hogy ők egy pár? Vagy ennyire mániákusan nem bírják ki egymás közelsége nélkül? Egyszerűen nem értem
Én világ életemben gyuloltem úgy sétálni akivel együtt voltam hogy kezen fogva mert korlátoz idegesit akadályoz a szabad mozgasomban
Nem éreztem késztetést hogy most akkor mániákusan fogjam a kezet
Van meg valaki aki nem szeret kezen fogva sétálgatni ? Hozza kell tenni nem vagyok ritmikus alkat sem
N
Ahol én sétáltam a lánnyal, ott egy ember se volt, mert a természetben voltunk. Az is demózás volt szerinted?
12 - akkor tegyük fel hogy az összetartozást és az egységet jelképezi. De fogadjunk ha ott a természetben jött volna szembe veletek egy medve egyből elengedted volna és a saját bőrödet mented :D
Képmutatás az egész bizony mondom néktek.
Belőled csak a frusztráció beszélsz. De nem haragszom rád. Tudom, hogy mélyen legbelül te is arra vágysz, hogy valaki szeressen.
"Dexter Clarke nevű felhasználó válasza:
Ahol én sétáltam a lánnyal, ott egy ember se volt, mert a természetben voltunk. Az is demózás volt szerinted?"
Azért nyugtass meg, hogy haza már nem egyedül mentél...
Köszönöm a válaszokat
Akkor biztos bennem van a hiba , hogy én nem érzek benne semmi jot ha kezen fogva setalok azzal akivel együtt vagyok
Gyerek koromban is utaltam , felnőttként végképp nem viselem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!