Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek volt valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek volt valami szándéka ezzel?

Figyelt kérdés
Van egy "pasim", akivel a távolság miatt nagyon ritkán találkozunk, de persze neten napi kapcsolatban vagyunk. De hivatalosan egyáltalán nem vagyunk egy pár. Múltkor volt alkalmunk találkozni és az együttlét után megmutatta a YouTube-on azt a műsort, amiben Kasza Tibi meglepetésszerűen megkérte a barátnője kezét. Nem tudom, ezzel célozni akart-e vagy csak "véletlenül" eszébe jutott. Nyilván akkor kellett volna rákérdeznem, de nem kapcsoltam elég gyorsan. Szerintetek? Akarna valami komolyabbat, kérdezzek íty utólag több mint 2 hét után rá vagy várjak a következő jelre?
2018. júl. 28. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem csak mutatott egy videót... Nem látnék ilyesmit bele a dologba és szerintem te se tedd. Főleg ha nem vagytok hivatalosan együtt. Akkor meg minek eljegyzésről ábrándozni? Először mondjuk legyetek együtt mint normális pár...

29n

2018. júl. 28. 22:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Először én is így gondoltam, csak aztán túlkombináltam :D viszont hozzátartozik, hogy nagyon régóta ismerjük egymást, 12 éve elkezdődött valami, de neki akkor volt barátnője és azt hittem, csak jól érezni akarja magát, én meg aztán összejöttem valaki mással és azóta nem is beszéltünk egészen kb. 2 évvel ezelőttig. Most kiderült, hogy akkor már haldoklott a kapcsolata és biztos hogy lett volna több is csak én meg sajna leléptem mert nem tudtam semmi biztosat :(
2018. júl. 29. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!