Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé, anélkül hogy személyesen ismerném, létezhet?
Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 21:35
21/25 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel az érzéssel. Csak gyötör! Nem tudom azt sem, mit kéne gondolnom magamról. Szánalmas vagyok emiatt vagy most mi??
2018. júl. 29. 16:16
22/25 1112 válasza:
Ha gyötör, akkor az nem szerelem. Mert a szerelem az első sorban örömet ad. Ha a gyötrelem-érzeted, hogy nincs viszonozva; az erősebb, mint az a "meleg szárnyalás", akkor az talán lehet, hogy inkább mégsem szerelem. Viszont mondjuk attól is függhet, hogy mióta van; mert talán nagyon rövid idő alatt nem tudatosul annyira konkrét személynek a hiánya. Mondjuk mi számít nagyon rövid időnek. Okés, két hét már talán lehet elegendő; de mindegy, most ez egy kicsit ilyen katyvasz, zagyvaság, amit írtam, de azért hátha van benne 1-2 olyan gondolat, amit érdemes lehet továbbgondolni, de én nem értek az ilyen dolgokhoz.
23/25 A kérdező kommentje:
Még nem tudni, de valószínűleg nem lesz viszonozva. Egyébként még nem is tudja hogy szeretem, és úgy tűnik nem is fogja megtudni soha..gyáva vagyok.
2018. júl. 29. 22:11
24/25 anonim válasza:
Anno én is szerelmes voltam vkibe ő ezt soha nem tudja meg hogy én valóban totàl bele voltam zugva és nem csak egyéjszakàra kellett .Én is gyàva voltam amit bàntam is mert egy inteligens komoly személy volt csak nekem nem volt elég önbizalmam hozzà .Tul jónak tartottam őt magamhoz képest .Pedig ő küldött jelzéseket felém de én visszautasitottam és hidd el mikor meglàttam az exével csak mégjobban szendvedtem .Ezért is te tedd meg az első lêpést vagy ha nem bànhatod egész életedben és egy örök kérdőjel marad benned .Minden kezdet nehéz utàna màr könnyebb lessz !:)
25/25 anonim válasza:
Addig, amíg a szeretet nem lesz meg, addig kell megőriznünk a hitünket
Tedd fel magadnak a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!