Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked kizáró ok, ha egy lány műkörmös?
Kézápoló és műkörömépítő.
Páran félreértették.
jah, hogy úgy... az zavar.
műkörmösnek az megy, aki kb minden szakmát kitanulni hülye
én műkörmös vagyok.nem azért tanultam ezt, mert máshoz hülye vagyok, hanem két okból. az egyik, hogy brutál pénz van benne, amennyit lehet, hogy a te értelmiségi csajod soha nem fog keresni. a másik, hogy komoly művészeti tehetséggel rendelkezem, tanultam is, csak hogy abból nem lehet megélni. egy szinten ez is művészet, és olyat festek neked műkörömre, hogy magad alá vizelsz kisbarátom.
nem tartom magam sötétnek, nincs diplomám, nem is akarok, mert nem attól leszek több. tök mindegy mid van, ha emberileg egy nulla vagy. tök mindegy mit dolgozol, ha egy felszínes ember vagy. a legértelmesebb, legnagyobb érzelmi intelligenciával rendelkező, legmélyebb lelkű ember, akivel valaha találkoztam, olyan szakmában dolgozik, amire mindenki azt mondja, hogy mindenki annak születik, csak van aki továbbtanul. szóval ennyit erről. a felszín az megvan, de nagyon kevesen látnak mögé. értelmiségi pff :D
Tudod, elég jól keresek ahhoz, hogy olyan nők legyen akinek nem a fizetése érdekel, hanem, hogy elég IQ és kultúra szoruljon bele ahhoz, hogy tudjak vele anélkül beszélgetni, hogy a magam alá vizelés (sic!) egyszer is előkerülne.
Jah, a műkörmös ugyanolyan szakma, mint a többi, érdekes módon, mégis azok a csajok kötöttek ott ki, akiknek már az érettségi is csak nehezen lett meg...
A kérdés az volt, hogy járnék e műkörmossel
Miért nem lehet elfogadni a választ?
Btw, attól, hogy van 1db iparművész körmös, még nem lesz az összes az... prostiból is van diplomás a többség meg...
azért mert nem mind egy ostoba, közönséges tahó, mint ahogy azt beállítod. arra nem is mondok semmit, hogy a prostikhoz hasonlítasz bennünket.
az értelmiségi éppen nem ott kezdődik, hogy nulla ismerettel, csípőből ítélkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!