Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, aki otthagyta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki otthagyta a régi párját egy új kapcsolat miatt?

Figyelt kérdés
Miért őt választottad inkább? Megbántad végül?
2018. júl. 27. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Ez az esetek egy részében így szokott zajlani ez teljesen normális.

Megromlik a kapcsolata, nem boldog már, nem is akar energiát fektetni bele, közben megismer mást és az előzőt elhagyja....

2018. júl. 27. 20:09
 2/10 próbálokkedveslenni ***** válasza:
89%
Egyszer. Fél év után hagytam ott, utóbbival három évig voltam együtt. Ma már bánom, hogy így tettem.
2018. júl. 27. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Exem 3 év után hagyott ott egy másik pasiért.

24/f

2018. júl. 27. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm... igen is meg nem is. Amikor az új fiú megtetszett akkor gondolkodtam el azon, hogy biztos, hogy rendben van-e a kapcsolatom? Amikor egy idegen többet törődik veled mint a párod, akkor már átértékeled a dolgaid.

A fiúval nem jöttem azonnal össze. Van ez az elvem, hogy lélekben lezárhassam a kapcsolatot és csak utána lépek tovább... aminek az lett az eredménye, hogy mikor már nem az exemhez mértem az újat (aki mellett felértékelődött) utána már láttam hogy vele sem lenne hosszútávon jó. Így nem lett belőle semmi.

De az eset óta mindenkinek azt tanácsolom, ne rögtön ugorjon bele a kapcsolatba. Tényleg zárja le a dolgot, rázódjob helyre. Mert sok esetben ott a régi és új közti ellentét, egy visszonyítási alap. Így pl egy rosszabb kapcsolat mellett a kevésbé rossz jónak tűnik. Nem fogod látni, hogy valóban ő kell neked vagy csak utána kapnál mert 2 kedves szóval többet kapsz tőle mint a párodtól (és ilyenkor nem veszed figyelembe hogy pl minden hétvégén a haverokkal sörözik esetleg lerészegedésig, amit hosszú távon nem tudsz elviselni).

2018. júl. 27. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
19%

7 évig voltunk együtt az exemmel. A fősulin ismerkedtünk meg, egyidősek vagyunk, ő jóképű, tesiszakos pasi volt, én igényes, nyelvszakos bölcsészlány. Fiatalok voltunk, szèpek, szerettük egymást. Együtt voltunk a húzós vizsgaidőszakokban, a nagy-nagy bulikban, majd együtt, amikor diplomát szereztünk. Együtt készültünk életünk első állásinterjúira, majd az első munkanapunkra.

Magam sem tudom, mi ütött belém, de egy napon belémcsapott a villám. Egy (egyedülálló) sportoló ismerősünk a sportpályán balesetet szenvedett, műteni kellett a kezét. A barátomtól mentem a kórházba látogatóba, de haza már nem nentem többé.

A sportoló azóta a férjem! :)

2018. júl. 27. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy kispályás utolsó. :) Mondjuk jellemző hogy a nők sz_rnak bele a férfi lelkébe még ennyi idő után is.
2018. júl. 27. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Frissen vagyok ebben benne.

2 é et húztam le úgy az exem mellett, hogy ő közben megcsalt az ex barátnőjével. Én hülye annyira szerelmes voltam az exembe, hogy így is próbálkoztam, hogy helyre jöjjön, de persze egy kalap sz.ar volt minden.

Majd megismertem a jelenlegit, elkezdett udvarolni és rájöttem a minap, hogy így is működhet egy kapcsolat: ahol bókolnak nekem, vonzónak tartanak, nem kell exnőtől parázzak és lelki nyugalmam van. A szándékai komolyak, megbeszéltük a dolgokat.

El is mentem az extől, boldog vagyok az újjal.

Tudom, hogy snassz, de nekem így kellett megtanulnom, hogy megcsalás után kár edőltetni, ami kaki.

29n a férfiak pedig ex 32,jelenlegi 35

2018. júl. 28. 07:17
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Én meg a másik oldalon vagyok. 6 éve vagyok a párommal, még az egyetemen ismerkedtünk össze. Rózsaszín ködösen/lángolósan sosem voltam szerelmes, de a párom annyi jót adott nekem, mai napig bókol, első helyre tesz, megbecsül, tervez velem és szeret, hogy nekem ez mindig nagyon sokat jelentett.

Aztán már kb másfél éve, hogy egy haver a társáságból már az első találkozástól teljesen letablózott.. 1-2x úgy láttam, mintha én sem lennék közömbös neki, de soha nem történt semmi(hiszen haverja eleve), egyikünk sem lépte át a határt,én is befogtam a számat, és kerülöm inkább, ha tehetem.

A párom sokkal értékesebb és megbecsül( a másik srác labilisabb is, vannak negatív tuljadonságai, amit hosszú távon nehéz lenen bárkinek elviselni, mégsem ábrándultam ki belőle úgy sem, hogy látom ezt az oldalát). A másik srácot azóta próbálom elfelejteni, de minden nap eszemben van és lelkileg nagyon lerombolt ez sokszor, a bűntudatról emiatt nem is beszélve, hogy ilyen érzéseim vannak felé..

Én a páromat választom/szeretném választani, ezért kontrollálom a viselkedésem és kerülöm inkább a másikat. Előbb-utóbb el kell múlnia minden ilyen hevesebb érzelemnek.

2018. júl. 29. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: ennek a nagy felejtős dolgoknak általában félreb_szás a vége :)
2018. júl. 29. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:

én az exemmel 1 évig voltam együtt de konkrétan az utolsó félévben már tojt rám fogalma nem volt velem kapcsolatban semmiröl kötelességből vett ajándékokat kb ennyi...de állitasa szerint szeretett haha

Engem közben bemutattak egy fiúnak a legelső köszönéstől mindketten érzetük hogy nekünk együtt kell lennünk egy csodálatos ember , törődő es a legjobb barát

már jegyben járunk ! :) egy mozival kezdődött..életem legjobb döntése volt

2018. júl. 29. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!