Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 27 éves fiúk, ti választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves fiúk, ti választanátok egy 6-7 évvel idősebb nőt?

Figyelt kérdés
2018. júl. 25. 18:46
1 2
 11/16 dot. ***** válasza:
100%
23 vagyok, 40-ig lehet róla szó :) kitartás és méret megvan, úgyhogy szerintem megállnám a helyem :)
2018. júl. 25. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Apám 24 volt, mikor megismerte anyámat, aki 6 évvel volt idősebb nála. 21 évig boldog házassagban éltek, 3 gyereket neveltek fel, majd 45 évesen apám megbolondult, kapuzárási pánik, vagy mi és belehabarodott egy nála 8 évvel (anyámnál 14 évvel) fiatalabb nőbe. Vele most van együtt lassan 20 éve, gyerekük nem született, a nő nem akart, apámnak meg elég voltunk mi hárman. Anyám a válás óta egyedül van. Voltak próbálkozásai, de a váláskor még 3 kiskorút nevelt, a pasizás nem volt prioritás mellettünk. Nagyon sajnálom emiatt. Most lassan 70 évesen már nem is keres senkit maga mellé.

Tehát működőképes lehet egy ilyen felállás, de hatványozottan igaz lehet, hogy egy fiatalabbért egyszer valamikor elhagyhatja a férfi a nőt. De ezek csak esélyek, mindenki a maga jövőjének a kovácsa.

2018. júl. 25. 19:49
 13/16 anonim ***** válasza:
kizárt
2018. júl. 25. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdések mögött mindig ott a kérdező, aki megpróbálja a saját esetét rávetíteni a sokaságra, közben pedig figyelmen kívül hagyja a statisztika azon kellemes velejáróját, hogy akár ő maga is lehet a kivétel.
2018. júl. 25. 21:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Én még csak 18 vagyok de simán benne lennék egy szexkapcsolatban egy ennyivel idősebb nővel. Csak hát milyen nőnek kellek én?😪 Maradnak a 16 éves lányok.
2018. júl. 26. 00:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok fiú, itt kezdődik. Férfi vagyok.

A párom pedig 14 évvel idősebb.

Akinek egy 27 éves férfi fiú, ott bajok vannak... :D

2018. júl. 26. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!