Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a szerelem mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a szerelem mindig utat tör magának?

Figyelt kérdés
Vagy van, hogy akármilyen szerelmes két ember, el kell engedniük egymást?

2018. júl. 24. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam olyan szituàcióban, hogy ha igazán szerelmesek voltunk a pàrommal bàrmi is közénk àllt volna. Tehát ebből kiindulva a szerelem mindig utat tör magának...
2018. júl. 24. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
A szerelem egy biokémiai folyamat. Semmiféle utat nem tör magának. Két ember viszont dönthet úgy, hogy megoldják a problémákat, áldozatokat hoznak a kapcsolat fenntartásáért. Bocsi a földhözragadt hozzáállásért. Nem hiszek semmiféle istenben, sem a sorsban. Én úgy gondolom, hogy mindig az egyén dönt. Így vagy úgy. És a döntéseknek következményei vannak. Egyedül a természeti erőket nem tudod befolyásolni. Minden más a Te döntésed.
2018. júl. 24. 21:43
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha nem csak ilyen nagy szerelem van hanem szeretjük is egymást fontosak vagyunk, akkor nem tudom mi állhatna az utunkba....

Főleg ha nem vagyunk gyerekek és akár szülőktől külön együtt is élünk...

Szóval konkrétan miről van szó milyen szituációrol

2018. júl. 24. 22:28
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem, mert különben nem létezne viszonzatlan szerelem meg olyan sztorik, ahol a kitartó, hűséges szerelem egyáltalán nem érdekli a másikat.
2018. júl. 24. 22:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez rajtad(tok) múlik. Magától semmi nem történik csak úgy, ezt jó, ha megjegyzed...
2018. júl. 24. 22:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálam valamiért nem tör utat magának ez a dolog, és az élet nálam elrendezi magától az elengedést is.
2018. júl. 24. 23:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem. Ennek a kérdésnek a viszonzott szerelem esetében van értelme. De egyáltalán nem tör mindig utat magának. Olyan sebezhetővé teszi az embert, hogy sokan inkább elmenekülnek. Tőlem 2 férfi menekült el így. Az első esetében nagyon fiatalok voltunk és mindketten annyira féltünk kitárulkozni, hogy végül sikeresen elvesztettük egymást. A második esetben csak szexet akart, legalábbis bemesélt magának, de belém szeretett, ezért inkább fülét-farkát behúzva elmenekült. Neki családja volt. A gyerekek iránti szeretet jó esetben erősebb a szerelemnél. Nekünk el kellett engedni egymást. Belepusztultam volna, ha miattam hétvégi apuka lett volna belőle.
2018. júl. 25. 11:41
 8/13 A kérdező kommentje:

Ha elolvastad, a kérdés a viszonzottra vonatkozott.

És igen, én is úgy gondolom, vannak olyan élethelyzetek, amikor nem engedhetjük, hogy utat törjön magának, mert életeket is tör maga körül. Annyit meg nem ér.

2018. júl. 25. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
A-es hozzászólására írtam, hogy ezt a kérdést értelmetlen a plátói szerelem kérdéskörére kiterjeszteni, a te kérdésed egyértelmű volt. Miért tetted fel a kérdést? Érintett vagy? Én az voltam.
2018. júl. 25. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
4-es hozzászólását akartam írni
2018. júl. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!