Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Francia udvarlót szeretnék, de nem tudom mennyire hűségesek a férfiak, mit tapasztaltatok? N20+
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, ott nem ügy a megcsalás...de én hűséges kapcsolatban szeretnék élni.2018. júl. 23. 23:31
11/16 anonim válasza:
Szerintem soha ne tanulj meg franciául. Ő nem fog megtanulni magyarul így soha nem derül ki hogy mennyi az IQ-d.
12/16 anonim válasza:
Fiak! Micsoda taplók vagytok..
Van egy ismerősöm aki 26 évesen, szűzen hozzáment egy francia férfihoz. Nem ő akarta így csak vhogy vele volt összhang. Azóta itt nem messze borászkodnak.
Azt mondják alapjaiban konzervatív de egy álom a kapcsolatuk. Van ilyen francia is.
14/16 A kérdező kommentje:
Mais je comprends tout ce que vous ecrivez là, je ne suis pas folle...Les hommes francais sont plus sympa pour moi, j’adore la culture, les petites villes, la cuisine, je suis plus heureuse quand je suis en France.
2018. júl. 25. 09:23
15/16 anonim válasza:
Alors, si tu connais aussi bien la France, pourquoi cette question idiote?
Il y a très peu de gens sur ce forum qui vivent ici, que veux-tu qu'ils te répondent?
Et qui ou quoi t’empêche de venir, pour expérimenter personnellement ce que tu veux savoir?
Tu m'excusera, mais cette question est et reste débile.
La fidélité ne connaît pas les frontières!
16/16 anonim válasza:
érdemes lesz francia pasit keresned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!