Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van nála esélyem talán? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van nála esélyem talán? Vagy ebbe ne lássak bele semmit inkább? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel ismerjük egymást, de egyáltalán nem beszéltünk. Gyerekként jó barátok voltunk. Akkor ő szerelmes volt belém. Nekem azóta is tetszik de soha nem mertem ráírni mert féltem hogy lekoptatna.

Egyszer kb 4 éve ráírtam de annyira félénk voltam hogy semerre sem haladt a beszélgetés.

Azóta lemondtam róla. Aztán most egyik nap rám írt, (miután likeolta egyik régebbi képem) hogy jó lenne beszélgetni. Hhát hihetetlenül boldog voltam. Puszis smileyt, kacsintós smileyt írt. Viszont amint elkezdtünk beszélni megint az lett mint 4 éve. Bármit írtam csak megnézte.. :D csak akkor válaszolt ha kérdeztem valamit. Aztán megint elfogyott a bátorságom és inkább nem írtam többet.

Túl korán örültem és tudom hogy valószínűleg csak azért volt ez mert nagyon unatkozott... viszont kicsit talán tetszhetek neki, nem? Vagy fiúknál ez ilyen "minden virágra rárepülök ha unatkozok" effektus? De végülis ő nagyon jó pasi nem hiszem hogy bárkinek irogatna, ráadásul együtt játszottunk sokat gyerekként tehát egyébként ismer.

Nem hiszem hogy próbálkoznék még, mert valamiért cikinek érezném ha én irogatnék. csak hogy képben legyek ez ami történt jelentheti azt, hogy nagyon kicsi esélyem lenne nála? Vagy tényleg inkább ne is reménykedjek mert ugyanúgy közömbös vagyok neki. Vagy mit csináljak....?

Nagyon megköszönöm a válaszokat nekem ez nagyon fontos :)

19/L

Ő 21/F

2018. júl. 22. 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha annyira tetszik egy próbát megér beszélj meg vele egy talit aztán meglátod. Ma már teljesen elfogadott ha egy lány invitál egy fiút.
2018. júl. 23. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!