Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is volt így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt így?

Figyelt kérdés
Főleg férfiak válasza érdekelne.Nem rég jöttem össze a barátnőmmel,azóta totál megváltoztam,szinte mindig látni akarom,ha más stílusba ír pánikolni tudók,majdnem mindig szerelmes dalokat hallgatom és olyan fura érzés ez.Tényleg ilyen szerelmesnek lenni ?
2018. júl. 20. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt. Egy része ez, igen. :)
2018. júl. 20. 20:56
 2/5 A kérdező kommentje:
A másik hogy ha nem úgy ír,vagy keveset ír mert mással beszélget mondjuk a barátnője már egyből úgy érzem hogy megunt.
2018. júl. 20. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert rágörcsölsz. Inkább bízz meg benne, sokkal jobb dolog. :D
2018. júl. 20. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bár nő vagyok, de pontosan tudom, mire gondoltál. Az én párom is néha rágörcsöl, de szereti eljátszani, hogy ő bizony nem olyan. De ha kicsit is más hangulatban válaszolok a levelére, már rögtön jön a "baj van?" kérdés.

Egyszer mondtam neki telefonban, hogy meg kell beszélnünk valamit, de majd csak személyesen. Mivel egyelőre csak hétvégén találkozunk, így várnia kellett három napot. Mikor személyesen elmondtam neki a problémámat (ami nem a kapcsolatunkhoz fűződött) azt mondta, soha többé ne csináljak ilyet, mert azt hitte, szakítani akarok vele.

Ilyen az, amikor nem félvállról veszel egy kapcsolatot, hanem szívből szereted a társadat és félsz, hogy elveszíted. Ez egy bizonyos fokig szerintem természetes, de próbáld meg ezt lerendezni magadban, mert felesleges stressznek teszed ki magadat és így a párodat is!

2018. júl. 20. 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom,nem tudom miért vagyok ilyen.Amíg nem ismertem meg,addig tökre más voltam az utcán zajongtumk, kihalt utcán versenyeztünk a kocsival.Sőt egyszer egy haverom egy szerelmes párnap is beszólt hogy miért utcán kell egymást falni.Neki előbb lett kapcsolata utána ő nem csinált ilyeneket most már én se.Amúgy igen rágöcsölők,mert valahogy hihetlen hogy valaki tényleg szerelmes belém és hogy én is.:)
2018. júl. 20. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!