Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez egyre rosszabb lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egyre rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

Szóval 3 éve vagyok együtt a párommal.Kijövünk jól, már nem nagyon vannak tabuk, szóval teljesen kényelmesen élünk együtt.

Sajnos csak ő dolgozik jelenleg mivel ahol élünk kb. semmilyen munkalehetőség nincs. És szakképesitésem sincs még.Szóval én inkább háztartást vezetek.

De pár hónapja bennem van egy érzés ami egyre erősebb, egyre jobban gyötör, amit persze nem mutatok. És ez az miatt van hogy nem vagyunk szerelmesek. Őszintén szólva nem is voltunk. Szeretjük egymást és teljesen jól elvagyunk. Őt nem zavarja ez. De nekem kezd ki hatni a szexuális együttlétre is.

Lehet butaság , mert eddig minden kapcsolatom ahol szerelmet éreztem , gyorsan tönkre ment. De hiányzik az érzés...hogy valaki minden téren "feltüzeljen'. :(

Az az izgalom , talán az euforikus érzés, ami ezzel jár.

És félek hogy előbb utóbb félrelépek vagy rosszul döntök. :(

Most lehet ezen vitatkozni hogy, igen, a szerelem elmúlik előbb utóbb.

De szomjazom rá egyre jobban. És nem tudom mit tegyek.

Nem szeretnék szakitani a barátommal.

Erről is beszéltünk hogy aki tökéletes kinézetű párra vágyik, az benne van a pakliba hogy akár az első hibánál dobják mert ugye úgy is jön másik, és jobb.

És egyikünk sem tökéletes, én pl. most fel szedtem jó sok súlyfelesleget...

És most ez is eléggé zavar...talán ha leadnám és megbékélnék önmagammal , könnyebben tudnék dönteni, tisztán látni..

Valaki volt már ilyen helyzetben?

L/23

2018. júl. 20. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
En nem értem emberek hogy képesek ennyire megalkudni h a szamár is jo lesz vki jo lesz lakotárs kapcsolatot párkapcsolattal keverik. Mindketten lovagolni fogtak mert egymás szamarai hézagtöltői vagytok. Inkább vagyok egydül mint pocsolyában..
2018. júl. 20. 12:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Ő neki jó ez , azt mondja neki elege volt a szerelemből..
2018. júl. 20. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolatban vannak hullámvögyek, amikor azt érzed, hogy a kapcsolatod már nem olyan, mint az elején. Viszont nem mindegy, hogy mi okozza azt a hullámvölgyet. Nem tudom mennyire volt meg ez a bizonyos tűz a kapcsolatotok elején, de ha nem akarsz szakítani, akkor meg kéne próbálni visszahozni azt a tüzet. Egy kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, nem szabad hagyni, hogy ellaposodjon.

Viszont azt írod, hogy az elején se éreztél szerelmet, ami van, akit zavar, van akit nem. Engem személy szerint zavar. Volt egy idő, amikor azt hittem nem, de rájöttem, hogy igen és tudtam, hogy hiába felel meg számomra szinte minden tekintetben a másik, el kell őt engednem.

Szóval neked kell tudnod, hogy ez csak egy hullámvölgy-e, amin lehet, hogy túl tudtok jutni, ha dolgoztok rajta, vagy pedig részedről teljesen kihűlt ez a kapcsolat annyira, hogy nincs értelme tovább ezt húzni.

Viszont csak azért ne maradj egy kapcsolatban, mert attól félsz, hogy nem találsz majd mást, olyan embert, aki megfelel számodra és nem csak szeretetet, hanem szerelmet fogsz iránta érezni.

2018. júl. 20. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Az előzővel egyetértve, mindig vannak rossz periódusok, a kérdés az, hogy elég erős-e a kapcsolat ahhoz hogy mindketten energiát bele fektetve megoldjátok a gondokat. Ezek pedig akkor derülnek ki, amikor jönnek a gondok.
2018. júl. 20. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Ő neki jó ez , azt mondja neki elege volt a szerelemből..

Te meg épp arra vágysz.. Gondolom a szex is üditő lehet,,mint két fadarab között..

Nincs több kérdesem,irjál ki még 5 kérdest csald meg ahelyett h egyenesen vállalnád h te ebből a szarbol mennél kifelé..

2018. júl. 20. 13:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Én mindent meg fogok tenni hogy javuljon mert tényleg szeretem ezen a dolgon kivül minden jó, csak a tüzet kell vissza hoznom, ami nem tudom mennyi idő. talán hónapok, 1 év.. de amint azt veszem észre hogy semmilyen igyekezet nem segit... ki fogok lépni ebből :(
2018. júl. 20. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túl sok a szabadidőd, azért agyalsz ilyesmin.

Amúgy meg egyre többször olvasok itt ilyet, h együtt vannak x éve, de nincs szerelem... és igazából soha nem is volt...Jóformán csak egymás mellé sodrótak és ennyi... együtt maradtak... Ennek mi értelme van így?

Az egy dolog, h x év után elmúlik a szerelem, de hogy soha nem is volt.... azért ez elgondolkodtató.

Nekem amúgy úgy tűnik, hogy csak azért vagytok együtt, mert tudja mindkettőtök magáról, hogy jobbat nem kaphat.

Ezen érdemes lenne elgondolkodni, hogy 23 évesen mennyire éri meg egy ilyen kapcsolatban benne maradni.

2018. júl. 20. 16:40
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.... még egy gondolat, azt írod, hogy

" És ez az miatt van hogy nem vagyunk szerelmesek. Őszintén szólva nem is voltunk. "

aztán meg hogy vissza akarod hozni a tüzet...

Miféle tüzet, amikor fentebb írtad, hogy az a tűz soha nem is volt meg köztetek, hiszen szerelmesek nem voltatok. (?)

Ha voltál már igazán szerelmes (viszonzott szerelemről beszélek), akkor te is jól tudod, hogy mit kell tenned.

2018. júl. 20. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!