Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy férfi többnyire a nõ személyisége miatt lesz szerelmes? Vagy ez inkább csak a nõknél van?
Nem akarok általánosítani ezzel a kérdéssel, csak példákra vagyok kíváncsi.
Gyakran hallani, hogy az elõnytelenebb kinézetū férfiaknál elõny, ha jó a személyiségük. Ez nõk esetében mennyire igaz?
Mi más miatt lenne a (hetero) férfi szerelmes, ha nem a nő miatt?
Még sose voltam szerelmes, mert mittudomén kedd volt és a rántotta jól sikerült.
#1 aha..
személyiség = rántotta
Te aztán sokat tudsz a témáról, csodálom a széles látóköröd.
Köszönjük Emese.
Nem teljesen értem a kérdésed. Mi másért lenne valaki szerelmes valakibe, ha nem a személyisége miatt?
Úgy gondolom, hogy ez minden embernél így van, nem csak a nőknél.
Bár nyilván vannak akik a másikba a pénze vagy esetleg a punci miatt "szerelmesek", de az nem igazi szerelem és nem is nevezhető annak.
#3 Nyilván a személyiségébe lesz szerelmes, de akinek nincs elõnyös külseje, emiatt mondjuk nehezebben ismerkedik, arról az esetrõl beszélek.
Ne érts félre, egyáltalán nem arra utaltam, hogy csak a kinézet fontos, hanem arra hogy az IS.
#4 Es a szex is mindig sokkal jobb, tobb volt nekem, mint a szep, meg vekony baratnoimnek
Szexelték már a vékony szexi barátnőiddel, hogy ezt ilyen biztosan állítod?
Amúgy ja, a pasiknak a külső a fontosabb, nőknek a belső (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!