Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez miért van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy hölgyet akivel kb.egy hónapos chatalés után többször is találkoztunk!Már a találkozó előtt nagyon egymásra hangolódtunk és a találkozók után ez szerelemmé érett amit közösen el is mondtunk egymásnak tehát szerelmet vallottunk kölcsönösen!Itt jött a fordulat!Bemutattuk egymásnak a gyerekeinket részemről minden rendben volt de amikor az én gyerekemet megismerte utánna napról napra egyre jobban eltávolodott tőlem.Azt tudni kell,hogy az én fiam aki 9éves autista.Szóval nem tudom mi az oka annak hogy bár szerelmes belém mégsemakarja felvállalni ezt a kapcsolatot!Én 39 éves férfi vagyok ő pedig 36 éves nő.
2018. júl. 15. 19:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akkor mit kellett tennem?
2018. júl. 15. 21:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!