Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Évek után felkeresett, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek után felkeresett, pedig barátnője van, miért?

Figyelt kérdés

Volt régen egy exem, akivel 6 évet együtt voltam és neki volt egy haveri társasági, akikkel sokat lógtunk együtt. Ebből a társaságból van egy pasi, akinek lett barátnője. 2 évig voltam még ezzel a társasággal, aztán szakítottunk az exemmel és ebből a társaságból töröltem mindenkit a Facebookon. Majd 5 év után, egyszer csak bejelölt ez a pasi. Még midig együtt van a barátnőjével, beszélgettünk, hogy elég féltékeny a lány, meg mostanában nem túl jó a kapcsolatuk, nem törődik vele, stb stb. Aztán elkezdett olyanokat írni, hogy szívesen aludna velem, meg hogy régen is vonzódott hozzám. Én is vonzódok hozzá, de hát akkor mással voltam ugye, el kellett fojtani ezeket a dolgokat, most meg neki van barátnője... Meg hogy jó lenne találkozni, de ha látna, akkor biztos nem bírná megállni, hogy ne közeledjen felém. Mondtam neki, hogy akkor inkább ne talizzunk, én nem akarok egy kapcsolat elrontója sem lenni. Erre azt írta, hogy egy kis flört belefér, meg ha úgy alakul, hogy tiszta a terep akkor majd ír és majd valahogy megoldjuk, hogy találkozzunk... Megkért, hogy amúgy hétvégén se írjak rá meg semmi, mert a barátnője nagyon szimatol és ha lebukunk akkor kinyírná. Mondtam hogy jó, nem írok.

Nem tudom mit csináljak, szerintetek mit akarhat?

2018. júl. 15. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarsz a kapcsolat elrontója lenni, ehhez képest simán alkalmazkodsz hozzá és csak akkor írsz, amikor neki is jó. Ergó vonzódsz hozzá és várod, hogy mikor megy tönkre a másik kapcsolata, mert ha nem így lenne, már lepattinttottad volna.

Te ezt hogyan értékeled?

2018. júl. 15. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megdugni a nője mellett. Sok ész kellett kitalálni.
2018. júl. 15. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eljátsza az áldozati bárányt és ezt hihasználva meg akar dugni.Nem értem hogy nem veszik ezt észre a nők.
2018. júl. 15. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert bepróbálkozni az inhyen punciért nem kerül semmibe. Máris pörögsz rajta, tehát volt is értelme
2018. júl. 15. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én exem is ezt csinálta. Ha velem valamin összezörrent, akkor ment más csajokhoz nyalizni. Szerintem nagy ívben kerüld a pasit, mert ahogy írták előttem, csak egy kóbor numerát akar...
2018. júl. 15. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!