Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nagyon féltem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon féltem a barátnőm!

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm összejött egy romasráccal én már az elején mondtam neki hogy ezt nem kellene de ő annyira belezugott hogy nemtudja mit csinál egy hónapja vannak együtt és a srác már gyereket akar meg tetoválást a baratnőm nevével meg ilyenek én meg mondtam neki hogy bocsanat lehet rasszistán fogalmazok de csak azért akar gyereket mert hogy már annyi cigányvan hogy nemtalálnak párt erre ő annyira megsértödött hogy nem ál velem szoba már egy hete mit tehetnék ? És szerintetek ez normális kapcsolat? Most nem ugy ertem hogy azért mert magyar -roma hanem azért mert már gyereket akar válalni sztetek komolyan szereti a fiu vagy csak tényleg kihasználja ugyanis a barátnőm egy tanult inteligens 21éves lány ezért nem értem mit akar tőlle
2018. júl. 14. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

"ugyanis a barátnőm egy tanult inteligens 21éves lány"

Akkor reméljük, legközelebb ő ír ki kérdést!

2018. júl. 14. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha őt választotta akkor ennyi. Te csak "rossz" lehetsz ha nem örülsz vele. Azért arra nagyon kíváncsi lennék ha én mint átlag magyar azt mondanám egy lánynak egyből h gyereket akarok tőled, vajon merre szaladna? :D
2018. júl. 14. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

A tanult, intelligens emberek felmérik a helyzetet és átlátnak a szitán.

Ez pont nem a barátnőd...

Hiába magyarázol neki, nem lát a nagy szerelemtől.

Hagyni kell, hadd tanuljon a saját hibájából.

2018. júl. 14. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd a fenébe. Rengeteg ember van hasonlóan egyszerű szinten, aztán majd kap az élettől pár pofont.
2018. júl. 14. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha barátnőd nem hagyod elveszni.

Az unokahúgom dettó ebben a helyzetben volt, lelépett a csávóval a családtól 18 évesen.

Másfél év múlva sírva jött vissza az apjához hogy fogadja vissza, csak akkor már egy porontyot is hozott magával.

2018. júl. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!