Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki kielemezné ezt a beszélgetést?
Két kolléga, egy férfi és egy nő között zajlik a beszélgetés, akik már többször lefeküdtek.
Férfi: tiszta hülye vagyok hogy megláttalak...
Nő: miért?
F: nem tudom, valamit érzek szerintem
N: komolyan? akkor jobb ha nem találkozunk. de mit érzel?
F: hát h magamnak akarlak, meg meglátlak és kész vagyok, nem gondoltam volna...
N: ezt mondtam neked...
F: sajnálom :(
N: mindegy, de a féltékenységet jobb ha elfelejted
F: jó, de úgy idegesít
Később a dohányzóban a nő más kollégákkal beszélget, a férfi megsértődik.
Nő: mindenkire féltékeny vagy?? :D:D
F: rossz h nem lehet köztünk semmi és más meg nyomul rád... át fogom tetetni magam inkább másik területre
N: te hülye vagy?? miért kezded megint? mire jó ez??
F: xarul esik, nem tehetek róla, ha nem éreznék semmit akkor lexarnám de nem tudom sajnos
N: ezt be kellene fejezned, az előbb örömet okozol, mostmeg... [szünet] jajj mindjárt utánad megyek és szétszedlek :@ :D <3<3<3
F: jó lenne
N: hát de már tényleg
F: én nem tudom elviselni h más udvarolgat neked, fszkivan
N: álljál lee xdxdxdxd
F: csókot akarok
N: énis <3<3<3<3<3<3<3
F: hiányzool
N: teis am <3
Ebből nektek mi jön le?
Az, hogy nem a nyelvtan volt az erősségük az iskolában.
Bár nekem se, mégis tudok helyesen írni.
Fel kéne pofozni a csókát erősen, hátha utána leereszkednének a heréi. Jelenleg 14 éves menstruáló tinilányként viselkedik.
A nő is pedig wtf, áh...
A ferfi szerelmes a nobe. A no ezt elutasitja. De a szexbe belemegy es egyertelmuen szorgalmazza vele a szexet.
A ferfi csak maganak akarja,h csak vele legyen a no. Szoval komolyat akar .
A no nem akarja bevallani maganak,h erez a ferfi irant.
N/36
A norol ugy tunik,h nem akarja lekotni magat es mas frrfiakkal is akar ismerkedni,szexelni. Ezert viseli rosszul a ferfi komoly kapcsolatra valo torekveset.
Sajnos itt a ferfi fog csalodni.
N/36
(Elozo is en voltam.)
Én ezt a beszélgetést 13 évesen is szégyelltem volna.
Amúgy nekem az jön le, hogy kerületik egymást, a nő pedig élvezi, hogy a férfi odavan érte és direkt olyan jeleket ad, hogy a férfi ne tudja magát túltenni rajta. De másra nem jók egymásnak, csak szórakozásra.
De mindketten annyira végtelenül gyermekesek vagytok, hogy rossz volt olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!