Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek barátzónában vagyok vagy korántsem?
Lányok, a segítségeteket szeretném kérni egy alábbi szituációhoz:
Van egy lány akit kb max másfél éve ismerek.
Előtte csak ismertük egymást, de a barátját kb 1 éve ismertem meg,és már a "haveri" körünkbe tartozik.
Viszont a kapcsolatuk nem a legjobb,sokszor veszekednek de aztán mindig kibékülnek,megszokottak a viták,aztán kb 1 hét múlva mintha mi sem történt volna,újra kibékülnek.
Pár hónapja elmentünk együtt bulizni,a lánnyal,barátjával,meg még egy páran.Akkor is pont össze voltak veszve,a lány nem is volt mellette.Mikor véletlen összefutottunk a tánctéren,átölelt,aztán megfogta a kezem,és úgy mentünk,viszont a barátjáról panaszkodott hogy milyen egy k*cs*g,meg elkezdett sírni,meg átkarolt.nyilván nem csinálok semmit ha a közelben van a barátja.De pozitívan érintett engem a dolog.
Később történt olyan hogy átjött hozzám hétvégén,akkor is kiborította a barátja,piáztunk,nevetgéltünk, átkaroltam,simogattam kicsit,de nem mertem semmi mást,mert mi van ha nem úgy gondolja a dolgot,meg a barátja azért mégis a "haverom".Zenét hallgattunk,és hosszasan 3-4 mp-n keresztül nézet,de nem mertem semmit csinálni.
Mikor találkozunk és együtt vagyunk végig simítja a kezét a karomon,finoman megérint,de attól félek csak túl jó baráti a viszony.Rá kérdezni nem akarok,nehogy hülyének nézzen.
Jeleket amiket eddig láttam:
Szájdarabhálás párszor,
Finomabb apró érintések,mintha véletlen lenne.
Pl egy sztorit mesél és abból mikor szolnak benne valakihez,finoman megérint.
Néha mikor titokban ránézek érzi és elkezd nézni.
Ez egy bonyolult helyzet mert mi van ha csak én értem félre,és csak megkedvelt mint jófej srác,és mivan ha ő nem az az egyértelmü jeleket adó nő,csak lead ovatosan egy párat,én meg veszem,de nem tudom hogy gondolja,mert lehet csak kedvel.
Az a sejtésem egyszer alkalmat adott volna egy szexhez,de nem éltem vele csak beszélgettünk nevetgéltünk.Attól tartok ettől kezdve csak barátnak könyvelt el,mert puha p*cs voltam. Utána egyszer megint átjött megint csak beszélgettünk,egy óra múlva haza is rongyolt.
Lányok ha szerintetek ki is meg nem is szeretne szállni egy régebbi kapcsolatból vagy csak egy bosszú szexet szeretne, mivel korábban majdnem/vagy meg is csalta a barátja,és az úgy derült ki, vagy csak barátként kezel mert jól elvagyunk.
Egymásra mosolygásnál pár másodpercig egymást nézzük,néha egyszerűen csak szimplán kedves,ami csak egy átlagos dolog,néha meg hirtelen szexi mozdulatokat csinál ha ott van mellette a barátja na nincs, viszont félre ne értsétek nem teszi magát a fiuk előtt,hanem full normális.Az az érzésem csak akkor csinálja ezeket ha én is ott vagyok.
Hogy lehetne szerintetek óvatosan kiszedni belőle hogy lefeküdne e velem egyszer vagy csak barátként kezel?
Még valami:
Lányok nektek az ismerős mikor van egy adott szituáció pl megkelett volna csókolnom kb fél percel ezelőtt,de elcsesztem mert nem csókoltam meg ő meg kicsit halkabban annyit mond : "ezt most elcs*szted." de ez a kijelentés pont igaz a jelenlegi szituációra pl kiborítottam egy pohár bort és ezzel jelez,és utal hogy elcseszted a csókot,szóval direktbe kimondja amit gondol egy átvitt értelemben ami pont igaz most másra is.
Mondjuk mi lenne, ha mindenekelőtt legalább te eldöntenéd, hogy meg akarod-e dugni, vagy sem? Ha igen, akkor az első adandó alkalommal csókold meg, mert már így is egyre kevésbé hiszi, hogy érdekelhet téged. Ha meg többet ér neked a tisztesség és a haveroddal való jó viszonyod, akkor zárd le magadban a kérdést, és lehetőleg mindennemű kapcsolatot a csajjal. Ennyi tököd igazán lehetne. (És még a nőkről mondják, hogy túlbonyolítják a dolgokat...)
Lány vagyok.
A lany kezdte a legelején, nem Èn. Èn csak azt szeretném kideríteni, hogy a leirtam alapján mit gondoltok..
Más haverommal is csinál olyanokat hogy pl àtkarolja kicsit, vagy közel vannak egymáshoz és úgy beszélgetnek. Általában piás állapotában szokott ilyen lenni a csaj. De mikor nem iszik én akkor is láttam rajta hogy mintha nem lenne annyira közömbös, de ha adna pl egyértelműbb jelzést akkor tudnám hogy mi a helyzet. Az hogy kedvesebb, vagy találkozunk és atjön és jól elvagyunk így nem mindig tudom hogy mit gondol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!