Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagy bulizos csajozós srác tényleg képes változni?
Átmenetileg képes változni, de a vére mindig hajtani fogja!
Az ilyen pasiknak 16-tól 75 éves korukig mindig lesznek nőik, mert valamiért ragadnak rájuk!
Elég meglepő válaszok születtek. Igazából már kapcsolatban vagyok vele kicsit több mint egy éve. Azóta egyszer sem volt bulizni, és nyilván nem is csajozik. (tudom mert nem takargat semmit, nem hagy ki semmiből, nincs okom bármit is feltételezni még mielőtt bárki szólna ezért)
S a minap elgondolkodtam ezen hogy vajon tényleg megváltozott e vagy kell e tartanom attól hogy újra a bulik meg a csajok kellenek neki idővel. :/ minden olyan jó köztünk el se hiszem ilyen még nem volt és ő is így érzi látom rajta de épp ezért belém bújt a kis ördög és felkeltette bennem ezt a félelmet.
Látom vegyesek a tapasztalatok. De irhattok még.
Nem tudom miattam változott e. Akkor találkoztunk véletlen mikor éppen abban a szakaszban volt hogy ő maga gondolta ugy hogy elég a buliból.. Stb.
Sokat változott és azt mondta azért is ment mindig mert senki nem fogta meg. Senkiben nem látott semmit.
Csak az érdekelne a változás maga vajon mennyire tartós?
Jöhetnek még a kommentek. :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!