Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közted, és a férjed, feleséged, életársad kközött hány év a kor különbség, és hány éve vagytok együtt? 23/F
Figyelt kérdés
2018. jún. 29. 19:22
11/26 anonim válasza:
10 a javára és 10 éve együtt.
34N
12/26 anonim válasza:
31N 28F
5,5 éve vagyunk együtt (9 hónap után költöztünk össze az első gyerekünk születésekor)
13/26 anonim válasza:
5 és fél évvel idősebb, 2 és fél éve vagyunk együtt.
Én 20 éves vagyok, ő 26.
14/26 anonim válasza:
16 év van köztünk, 3 éve élünk együtt, szűk fél éve voltunk együtt összeköltözéskor.
Esküvőt egyenlőre nem tervezünk, babát igen.
15/26 anonim válasza:
3 hónap a javamra (én vagyok a férfi), 1 éve vagyunk együtt, 28 évesek vagyunk.
16/26 anonim válasza:
11 évvel idősebb a férjem, 12 éve együtt, 10 éve házasok, 4 gyerkőc van. 😊
17/26 anonim válasza:
6 év a különbség , 6 éve együtt, 2 éve házasok.
18/26 anonim válasza:
Nem vagyunk házasok se élettársak.. :D 18 éves vagyok , ő 26. Majdnem másfél éve vagyunk együtt
19/26 anonim válasza:
A férjem 8 évvel idősebb nálam, 9 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok. Egyébként ő 43 éves, én 35.
20/26 anonim válasza:
20 hónap a korkülönbség és 54. éve élünk házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!