Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vesz nekem virágot a párom mikor tudja hogy utálom a virágokat?
Figyelt kérdés
Szülinapomra is azt kaptam. Névnapomra is. Ha csak úgy találkozunk akkor is hoz nekem virágot.2018. jún. 28. 11:47
2/12 A kérdező kommentje:
Mondtam
2018. jún. 28. 11:51
3/12 anonim válasza:
Unalmas maradi ember és/vagy nem figyel rád eléggé.
Esetleg fontos számára a gesztus, viszont addig nem terjed a kreativitása, vagy a motiváltsága, hogy önállóan kitaláljon valami egyedi ajándékot számodra.
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy ő szereti a virágot.
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem a férfival van a gond. Ha férfi lennék, biztos nem érdekelne minimálisan sem egy érzéketlen nő, bármilyen akrobata legyen is az ágyban
6/12 anonim válasza:
Nem figyel oda.
Habár ki tudja, hogy gondolkodnak a férfiak.
Én pl. nem szeretem a verseket. Volt egy pasi, aki nyomult rám, és tudta rólam ezt. Névnapomra verseskötetet adott. Azt mondta, tudja, hogy nem szeretem, de azért adta, hogy ha beleolvasok, hátha megszeretem :-)
Szóval, ez is egy férfilogika :-)
7/12 anonim válasza:
Biztos millás nyakláncra nem tellett neki, így maradt a virág:)
9/12 anonim válasza:
Lehet, h kaméleont kaptál, csak nem vetted észre, mert annyira beleolvadt a virágba ^^
10/12 anonim válasza:
"Biztos millás nyakláncra nem tellett neki, így maradt a virág:)"
Jah mert ez a két véglet létezik.
Ha egy nő nem szereti a virágokat vagy allergiás rá, akkor csak milliós nyakláncra vágyhat, mert a nők ilyen egyszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!