Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom őt el felejten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom őt el felejteni aki már szinte nem is szeret?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú lenne ezt az egészet el mesélni röviden annyi hogy tavaly ilyenkor szakítottunk azóta húztuk egymás agyát viszont mikor úgy éreztem hogy minden jó lenne hirtelen nem lett semmi sem jó persze szakítás után voltak ezek a úgy mond dolgok hogy mindenki mondott a másikra mindent és mindenkit találgatott a másikra mindent aztán valamin össze vesztünk le tiltott minden közösségi oldalról megviselt nem hagytam annyiban írtam egyik ismerősömről hogy tiltson vissza vagy adja meg az új számát meg adta fel hívtam éreztem hogy még szeret aztán akkor úgy éreztem minden jó lesz akkor már együtt is voltunk úgy mond újra kavartunk aztán rá egy hónapra írogattam neki utána meg azt írta meg bánta és hogy hagyjuk ezt az egészet és ezt meg is értem csak magam okolom ez miatt az a baj velem hogy ragaszkodó típus vagyok és ez miatt depressziós is szoktam lenni fiúknál ez nem annyira gyakori gondolom.Vissza térve a témára mikor le tiltott minden honnan csináltam egy másik fb oldallat onnan írtam neki el is voltunk 1 héttel ezelőtt le tiltott onnan is újra és gondolom már sosem fog vissza tiltani gondolom ő így dolgozza fel én pedig ebbe így bele pusztulok állandóan hívogatnám de nem teszem mert nem akarok szánalmas lenni egyszerűen csak nem tudom őt elengedni de miért? 21 éves vagyok 3 évig voltunk együtt . + ez az 1 év ment rá . Ismerkedni nem akarok mert még nem vagyok rá készen velem van a baj hogy mindenki el hagy ? eddig csak 2 komoly kapcsolatom volt de mind a kettő sokáig tartott viszont úgy érzem lehet ez a hiba hogy nem tanultam a saját hibáimból viszont nem vagyok olyan fiú hogy mindjárt megyek más ágyába túlságosan ragaszkodom ahhoz az egyhez valaki volt már ebbe a cipőben hogy lehet ebből ki rázódni ? tudom hogy majd az idő segít de félek hogy még az nagyon sok idő lesz .
2018. jún. 27. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd! Tudom, hogy fájdalmas dolog ez. Messzebb menekül, ha folyamatosan keresed és "megfojtod az érzéseiddel és magaddal". Szerintem azzal rontod el a kapcsolatokat, hogy a ragaszkodással nem adsz neki teret. Az is elüldőz egy lányt, ha folyamatosan sírsz valami miatt, ha mindenáron rá akarsz erőltetni valamit vagy magadat, ha megfosztod a szabadságtól és barátaitól. Lehet, hogy túlzásba viszed az "enyém vagy, én barátnőm" dolgot, nem gondolod?
2018. jún. 27. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Elsőször is kell egy elhatározás. Meg kell mondanod magadnak, hogy vele soha nem lehet komoly kapcsolatod. Nem mehetsz folyton vissza hozzá, hogy utána kiderüljön, nem illetek össze. Tudod, hogy semmi értelme.

Ha végre meg tudod ezt tenni, akkor elvághatod magad tőle. Egy ilyen kötődés elveszítése pontosan olyan, mint ha egy rokonod meghalt volna. Tehát az agyban pontosan ugyanannak a gyászfoylamatnak kell lejátszódnia mindkét esetben.

Namármost! Ha újra és újra látod-kapcsolódsz az exedhez, akkor a tudatalattid nem tudja elvágni a benned élő köteléket. Nem tudja -úgymond- halottnak tekinteni őt. Viazont ezt kell elérned.

Meg kell mondanod neki, hogy szeretnél továbblépni, ezért nem érintkezhettek többet.

Teljes ignorálás (akár tiltás is, hogy ne láthasd), és akkor végbe mehet a gyász folyamata. Már semmi sem szakíthatja fel a sebeket. Továbbléphetsz...

(Más: Nagyon rossz olvasni téged. Írásjelek hiányoznak (pont, vessző, stb), külön írsz sok egybeírandó szót. Erre figyelj, ha értelmes embert szeretnél párodnak 😃 )

2018. jún. 28. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!