Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak a barna/fekete szemű és sötét hajú férfiak jönnek be? 23/L

Figyelt kérdés
Kék szeműek vagy szőkék egyáltalán nem tetszenek és nem is tudnám elképzelni magam velük kapcsolatban még akkor sem ha nagyon jól néznek ki
2018. jún. 26. 21:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

mé' mé' szalámié'

nekem ugyan ez, csak csajba.

na erre varrjál gombot.

2018. jún. 26. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem. Hát kictudja, mindenkinek van egy zsánere :D
2018. jún. 26. 21:33
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Van akinek van ideálja van akinek nincs. Neked van, ezzel nincs gond olyat kell keresni aki tetszik ennyi. Egy barna szemű, sötétbarna hajú férfi. 28/F
2018. jún. 26. 21:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a zsánerem, világos barna hajúban kb. Alain Delon szint alatt nem is tetszik senki sem, vagy szőkében Val Kilmer, esetleg Kimi Raikönnen. Szóval ha tetszik is valaki világos hajjal és szemmel, az azért pisilős kategória bárkinek is.
2018. jún. 26. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj szerintem. :) Egyszerűen ilyen az ízlésed. Nekem sem jönnek be a kék/zöld szemű pasik.
2018. jún. 26. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
mert ilyen az ízlésed.. :D nem kell ezt túlgondolni ennyi.
2018. jún. 26. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk.

Nekem régebben a szőke-világos szeműek jöttek be, majd a barna-világos szeműek. Most a barna-barna szeműek jönnek be leginkább.

2018. jún. 26. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én zöld szemmel gyilkolok? 😂 Mert előző életedben egy hárem tagja voltál Isztambulban, azért.
2018. jún. 26. 21:43
 9/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
69%
Nekem sem jönnek be a hipóbőrű, szőke, kék szemű nők, nem eseteim. Kizárólag a barna szemű, barna hajú nők jönnek be.
2018. jún. 26. 21:50
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Meg szerencse h kek a szemem es igy eselyem sincs a kerdezonel
2018. jún. 26. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!