Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondta, hogy nem érez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta, hogy nem érez irántam semmit, de akkor miért viselkedik ilyen furán?

Figyelt kérdés
Az exemről van szó,elmondása szerint még soha senkit nem szeretett úgy,mint engem,a jegyese voltam..Miután szakítottunk sokáig húztuk-nyúztuk a dolgokat,aztán hónapokig nem hallottunk egymásról,majd pár hónapja megegyeztünk,h barátok leszünk.Ő mégis folyamatosan burkolt utalásokat tett,h fáj a szíve,és h már megtalálta az igazit,olykor meg direkt féltékennyé akart tenni,többször találkoztunk is,kincsemnek becézett,születésnapomra kaptam tőle egy ezüst nyakláncot is.Elmondtam,h én többet érzek és vesztettem,erre azt mondta ő is vesztes és eltűnt.Majd a közös ismerősünk beszélt vele,h ha nem akar tőlem semmitmondja meg,ne hagyja,h szenvedjek,erre felhívott és azt mondta,fontos vagyok neki,de nem érez irántam semmit,és barátkozni sem akar,h ne bántson.Majd egy idő után elkezdett összevissza beszélni,h lehet ő is többet érez irántam,és nem tud csak barátként tekinteni rám,de nem akarja újra megpróbálni,mert úgysem működne,és,h majd egyszer elfogja mondani mit miért tett,de most még nem lehet,és,h bízik benne,ha egymásnak vagyunk teremtve a sors úgyis összehoz minket.Egyébként pár hónapra utazik külföldre. Köszönöm előre is a válaszokat!

2018. jún. 24. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Maga sem tudja eldönteni,hogy mi a jó neki. A szép emlékek,az eljegyzés megtörténtje él benne, mert nyilván akkor azt gondolta,hogy veled éli majd le az életét,de ez nem így lett, s nyilván magában nem tisztázta le a dolgokat. Az idő majd lecsendesít mindent... De ha te ezt ide kiírtad, lehet jobb lenne elfelejtened őt,mert ha annyira szeretett volna és ha annyira egymásnak teremtett volna titeket a sors akkor úgymond a gyűrű csak megerősítette volna a köztetek lévő láncot. Míg esetleg arra vársz,hogy a sors valamilyen csodaként egymás mellé állítson titeket,addig lehet már rég megtalálod azt akit nem csak melléd állít,de ott is marad,mert boldogok vagytok. :)
2018. jún. 24. 21:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen ez így igaz!Csak nem értettem a sok utalást,aztán,h semmit nem érez,majd mégis elvétve arról beszélt,h talán mégis,és,h egyszer elmondja a miértjét mindennek, olyan érthetetlen lett az egész,összevissza beszélt. Köszönöm a választ!:)
2018. jún. 24. 21:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként ha ez számít valamit, már rég szakítottunk,több,mint 1 éve,de azóta nem volt párkapcsolata,egy nő sem érdekelte komolyabban.
2018. jún. 24. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Na, hát döntsd el, hogy ő kell neked vagy sem! Ha igen, akkor tessék érte dolgozni! Én nem bíznám a sorsra... Vedd kezedbe az ügyet!
2018. jún. 24. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Sokat küzdöttem érte az elmúlt idő alatt,de egyszer akart,máskor ellökött,soha nem értettem a viselkedését,ahogy most sem,mert tisztán kihangsúlyozta nem érez semmit irántam,de az elmúlt időben nem úgy viselkedett, sőt most is egyik szavával azt mondta semmit nem érez,masikkal,h talán mégis. Sajnos én már elveszítettem a fonalat,és ha azt mondta,nem érez semmit,és hanyagoljuk egymást,jobb lesz így, hogyan küzdhetnék érte?
2018. jún. 24. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!