Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehettek biztosak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehettek biztosak hogy akivel együtt vagytok ő az akivel családot akartok?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem, nőként nem könnyű döntés kinek szül gyermeket.

De gondolom fordítva is a férfiak is így vannak ezzel.

Mit gondoltok erről? Honnan tudjátok hogy ő a 'tökéletes' pár számotokra?

Vagy ehhez jó sok idő kell míg biztosak vagytok benne?

Akiknek gyerekük van ők miből érezték hogy igen ő az akivel családot akarok?

2018. jún. 10. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Igen, nekem jó sok idő kellett, hogy döntsek, legalább 20-30 perc.
2018. jún. 10. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Mindenhez megfelelő idő szükséges. Sok beszélgetés, együtt töltött minőségi idő, kapcsolat fennmaradásáért mind a ketten tegyünk, őszintén és nyíltan tudjunk egymásnak bármit elmondani.

És nagyon fontos még a megfelelő önismeret és önszeretet. (Pl. az egyik hiába akarja bizonygatni a párjának szavakkal és tettekkel, hogy mennyire szereti, a másik a súlyos önbizalomhiányából adódóan ezt nem hiszi el, vagy állandóan bizonygatni kell neki, hogy valóban ő az igazi.)

A tettek többet mondanak minden szónál.

2018. jún. 10. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Minimal ber
2018. jún. 10. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az, hogy a legerősebb párkapcsolat elsősorban a két ember barátságán alapul.A mostani párommal pl előbb barátok voltunk , utána alakult ki lassacskán a szerelem. Egy barátságban a bizalmon, a hűségen és a közös érdeklődésen, élményeken van a hangsúly, így az erre alapuló kapcsolatok akkor is megmaradnak, ha a kezdeti rajongás és erős fizikai vonzalom az évek során alábbhagy , vagy megszűnik
2018. jún. 10. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Sehonnét, nem akarok családot. Régen akartam, de nem láttam a környezetemben egy pozitív példát sem, szóval nem erőltetem a dolgot. Pont, hogy férfiként nem láttam a dolog értelmét.
2018. jún. 11. 01:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam nem az volt a szempont pàrvàlasztàsnàl, hogy kinek szülhetek....Egyszerűen csak éreztem, hogy ő a mindenem, hogy ő a lelki tàrsam, ő az igazi, akivel együtt akarunk megöregedni. Nekem ő a csalàdom, én pedig neki. Kettesben teljes az életünk, 2 kutyust nevelünk. Nem vàgyunk gyerekre, szóval nincs tervben!
2018. jún. 11. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet valami jelzés, amikor megtalálod az igazit. Nekünk legalábbis volt. Tudtuk rögtön. Mire egy éve együtt voltunk, már úton volt a babánk. Pedig volt előtte hosszabb kapcsolatunk, és akkor is tudtuk, hogy nem az lesz az igazi.
2018. jún. 11. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!