Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy csinos fiatal lány miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csinos fiatal lány miért jön össze egy ilyennel?

Figyelt kérdés
Előre leszegezem, hogy nem vagyok féltékeny és nem vagyok rasszista sem! A fiatal hölgy fehér bőrű és nagyon kedves, csinos, de a párja viszont egy kan cigány származású, barna bőrű, kigyúrt tetkós fazon, akinek még a szeme sem áll jól. Tényleg semmi előítélet nincs bennem, csak manapság nem biztonságos egy ilyennel összejönni, mert ne adj isten megverheti, vagy eladhatja a lányt. Tényleg szerethetik egymást? Nem akarom elhinni...
2018. jún. 10. 18:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9-es helyesírási szótárt forgassad!
2018. jún. 10. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Inkabb*

mostansag*

2018. jún. 10. 20:16
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Felre nyomtam...gyorsan irtam.

Szotart ja...

2018. jún. 10. 20:18
 14/19 anonim ***** válasza:
21%

Nekem is roma barátom van és én is teljesen az ellentéte vagyok , feher bőr szőke haj világos szem. Engem nagyon vonzzanak a sötét bőr sötét hajú és szemű férfiak. Lehet a lelke is megfogta őt.. vagy mert magabiztos.. vicces.

Bármi lehet..

2018. jún. 10. 20:47
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Én meg undorodom a cigányoktól, 1000 barna bőrű (nem cigány) srácból kb. tetszik úgy 10, a nagyon kigyúrt test sem tetszik, a széttetováltság sem, és a "szeme sem áll jól" fej sem.

De persze nem vagyok nő, vagy pedig mocskos hazudozó vagyok, vagy pedig nem ismerem magam, és látatlanban elhiteltelenítik az itteniek az egész életem, mert minden nőnek ezmegazmegamaz a vonzó.

2018. jún. 10. 21:01
 16/19 anonim ***** válasza:
43%
#7 De nő vagy, csak nem ismered magadat, ahogy a legtöbb nő.
2018. jún. 11. 07:19
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

"Tényleg semmi előítélet nincs bennem, csak manapság nem biztonságos egy ilyennel összejönni, mert ne adj isten megverheti, vagy eladhatja a lányt."

What? Most akkor döntsd már el, hogy VAGY nincsenek előítéleteid, VAGY azt gondolod hogy nem biztonságos "egy ilyennel" összejönni.

Amúgy kid neked ez a csaj? Csak mert ha nem a lányod vagy lánytesód, akkor nem értem, mit foglalkoztat, hogy kivel van együtt.

Btw nekem van ismerősöm, aki elég boxos képű, és elsőre nem a legszimpatikusabb, de amúgy meg hatalmas szíve van, és végtelenül jó fej. Ők pl szeretik egymást a (fehér bőrű) párjával.

2018. jún. 11. 12:02
 18/19 anonim ***** válasza:

16

Felőlem bele is dögölhetsz, akkor sem lesz igazad. Remélem, hogy a való életben nem égeted ennyit magad.

2018. jún. 11. 21:32
 19/19 anonim ***** válasza:
A rosszfiús külseje miatt.
2018. jún. 12. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!