Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csinos fiatal lány miért jön össze egy ilyennel?
Felre nyomtam...gyorsan irtam.
Szotart ja...
Nekem is roma barátom van és én is teljesen az ellentéte vagyok , feher bőr szőke haj világos szem. Engem nagyon vonzzanak a sötét bőr sötét hajú és szemű férfiak. Lehet a lelke is megfogta őt.. vagy mert magabiztos.. vicces.
Bármi lehet..
Én meg undorodom a cigányoktól, 1000 barna bőrű (nem cigány) srácból kb. tetszik úgy 10, a nagyon kigyúrt test sem tetszik, a széttetováltság sem, és a "szeme sem áll jól" fej sem.
De persze nem vagyok nő, vagy pedig mocskos hazudozó vagyok, vagy pedig nem ismerem magam, és látatlanban elhiteltelenítik az itteniek az egész életem, mert minden nőnek ezmegazmegamaz a vonzó.
"Tényleg semmi előítélet nincs bennem, csak manapság nem biztonságos egy ilyennel összejönni, mert ne adj isten megverheti, vagy eladhatja a lányt."
What? Most akkor döntsd már el, hogy VAGY nincsenek előítéleteid, VAGY azt gondolod hogy nem biztonságos "egy ilyennel" összejönni.
Amúgy kid neked ez a csaj? Csak mert ha nem a lányod vagy lánytesód, akkor nem értem, mit foglalkoztat, hogy kivel van együtt.
Btw nekem van ismerősöm, aki elég boxos képű, és elsőre nem a legszimpatikusabb, de amúgy meg hatalmas szíve van, és végtelenül jó fej. Ők pl szeretik egymást a (fehér bőrű) párjával.
16
Felőlem bele is dögölhetsz, akkor sem lesz igazad. Remélem, hogy a való életben nem égeted ennyit magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!