Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb internetes ismeretség esetében kialakulhat szerelem egy férfi és egy nő között?
Ha igen, milyen esetben igen, és ha nem, miért nem?
Ismerem az általánosan hangoztatott kijelentéseket miszerint élőben derül ki hogy megvan-e a kémia, ott lehet érezni a másik illatát, látni a gesztusait mimikáit stb, de ezeket leszámítva.
A 2-esnél megtalálod a választ. :)
Nem vagyok az internetes ismerkedés ellen, de ragaszkodok a mielőbbi találkozáshoz, mert egyébként nincs értelme.
Üdv.: 1
"Hosszabb ismeretség esetében kialakulhat szerelem egy férfi és egy nő között?"
Egyetlen szót távolítottam el.
Abszolút kialakulhat szerintem!
Annak idején a barátommal én is az interneten ismerkedtem meg, annak ellenére, hogy előtte már ismerősök voltunk ugyan a "virtuális" világban, de semmi több. Aztán valahogy a sors azt szerette volna, hogy egymásra találjunk ... És ez lassan több, mint 3.5 évvel ezelőtt volt :)
Nem biztos,hogy az idealizált alak csalódást okoz a valóságban.
Manapság már aki jó emberismerő olvas a sorok között, lehet telefonon/skype-on beszélni, fotókat küldeni, így aztán összeáll egy kép.
Persze, a személyes találkozó az igazi, de ha szimpatikusnak találunk valakit a fentiek alapján kb. annyi esély van a csalódásra mint az első találkozás után a többediknél.
Én is ismerkedtem már neten, majd beszéltünk telefonon többször. Sosem találkoztunk, nem láttam Róla fotót sem, és annak ellenére,hogy nem vagyok már tini tudom,hogy élőben sem okozott volna csalódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!