Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kaszanova fiu megtud-e valtozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaszanova fiu megtud-e valtozni aki allandoan csajokat hajtja, es hamar valtja a partnereit? Az ilyen fajta fiuknak lehetnek e melyebb erzelmei a futokalandokon kivul?

Figyelt kérdés

4eve tetszik egy fiu, de o csak is azt akarta tolem es soha nem sikerult egyedul engem megfektetnie, es nagyon csajozos alandoan hetente vagy naponta valtotta a baratnoit 4 even keresztul, az ilyenek meg fognak valtozni?

Most mar 26 eves a pali, es azt mondta hogy o megvaltozott , de neha meg utal a szexre , nem tudom hogy most ebbe belemenjek vagy se, honnan tudjam hogy komolyabba is lehetne -e es nem csak egy dolgot akarna .?

2018. jún. 5. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meg tud változni, de nem akar.
2018. jún. 5. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:

9es hát tudod én az én saját tapasztalatomat írtam le.

Igen egy éve.

Nem tudom mi olyan nevetséges ebben. Ahogy nézem te érdemben nem válaszoltál úgyhogy akkor miert is kell belekotni a másika.

Igen vannak olyan férfiak akiknél ez hosszabb folyamat és elarulom neked ismerek olyat aki nem hogy 24 évesen nem komolyodott meg de 30 felett is így él..

Úgyhogy igen nagy szó nála mivel nem volt neki soha komoly kapcsolata.

Ez van. Lényeg hogy a rosszindulat megvan itt is.

2018. jún. 6. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!